У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


как защитить себя от манипуляций и перестать манипулировать другими

У Психолога » Психологічний форум » Філософські дискусії » как защитить себя от манипуляций и перестать манипулировать другими

постів: 4
форум
 
Сегодня хотеться раскрыть такую ​​популярную тему как манипуляция. она в нашей жизни встречается каждый день..и неважно манупулюете вы или вами.Мы манипулируют другими, потому что это позволяет нам почувствовать свою власть и избежать ответственности. Однако манипуляция имеет и обратную сторону: мы никогда не будем по-настоящему близки с человеком, которым пытаемся манипулировать. Ведь в основе этих отношений нет ни честности, ни правды.
Лично я часто попадаюсь на манипуляции и ничего с этим сделать не могу .. хотя и понимаю что мной манипулюють..але не скрываю и того что сама люблю ее использовать.
как вы относетесь к манипуляции?
как часто попадаете под ее влияние?
расскажите свои секреты борьбы с ней.

Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
А как вами манипулируют? И как сами манипулируете? Что лично для вас манипуляция сделала плохого?)


[всі пости]
Я зробила висновок, що маніпулюють часто тими, хто сам вдається до маніпуляцій, думаю тут справа у виборі стратегій комунікації, маніпуляція - це швидкий спосіб досягнення мети, який не потребує затрат ресурсу і поваги до вибору іншого, це дитяча позиція, коли моє "хочу" важливіше за все інше. Щоб не потрапляти під вплив маніпуляторів, потрібно самому перестати маніпулювати, чітко розуміти свої межі і поважати межі інших людей, тоді і не буде такого гострого бажання "вдертись" на чужу територію і зманіпулювати, тоді моє ні - це ні, як і ні іншої людини.
2
ua10pm1323
klzsonet

автор


[всі пости]
Манипулювати це означає не поважати права другої людини . Нами і так манипулюють і влада і в магазині і на роботі так і ще й коли рідні маніпуюють один одним це перебір. Такі слова як "ти ж не така" "якшо ти.... то я ...." це вже перші признаки маніпуляції.

Пост был отредактирован автором 17-12-2018 08:53:40

1
Лілія


[всі пости]
Чтобы Вами не манипулировали, нужно научиться жить без чувства вины, и уметь говорить нет. этому хорошо учит на своих тренингах Анна Калантерная.

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr