У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Психологія VS Магія


постів: 1
форум
 
Попит на містифікації та магічне мислення був, є і буде. Разом з тим, для мене як фахівця важливо підтримувати ясність в тому, що я роблю і як це працює. Я переконаний, що частину питань можна вирішити маючи окремі специфічні знання та практикуючи певну роботу (над собою, зі собою та з іншими). І для цього не обов'язково самому бути психологом. Це як тренування. Або як дієта. Або як режим дня. Робиш - маєш.

Цікаво з чим пов'язаний вибір стратегії на що орієнтуватися - на магію і езотерику чи на науку, здоровий глузд і критичне мислення?

Припускаю, що на це впливають упередження, емоції страху, а також особливості оцінки ризиків того чи іншого вибору.

Безкоштовна розсилка цікавинок!



[всі пости]
Вітаю. Справа в тому, що мистифікаціі від езотерики придумали самі ж психологи від неспроможності хоч щось зрозуміти в подіях і обстаавинах, які вони, в принципі, нічого зрозуміти не можуть. Тож Духовний Світ існує %uFF08панове психологи, вспам*ятайте Різдво чи Пасху і кількість випитоі вами горілки за Духовну Сутність в яку ви офіційно не вірите%uFF09поряд з нашим матеріальним виміром. Треба розділити повноваження: 1. За свідомість і мозок людини відповідає Психологія. 2. За душу людини відповідає Езотерика, в нашому випадку хай буде магія. Отже, є протистояння Психологіі проти Магіі. Хто кого переможе%uFF1FТа ніхто, бо ці науки займаються зовсім протилежними і з собою зовсім абсолютно незалежними і не пов*язаними задачами. Я взагалі дивуюся самому питанню. Хто таку єрунду придумав%uFF1FДо речі, автор цього маразму в майбутньому часі постаріє і помре і тоді....зустрінеться з духовними сутностями, з якими Магія і має контакт. Але буде вже запізно - своі враження цей грішник своім живим родичам, друзям, колегам і знайомим вже не розкаже...Тоді, що ж робити%uFF1FПомерти атеістом і від цього вічно варитися в пекельному вогні чи повірити в Бога і забезпечити перебування своєі душі після смерті в комфортних умовах%uFF1F....шок...є вихід - психологам потрібно звернутися до спеців з магіі і потоваришувати. Так, це є нелогічний хід, зате ефективний. Здоровий глузд і критичне мислення мають 9 мільярдів людей на планеті Земля, які вірять в своіх Богів -Хритоса, Аллаха, Будду, Крішну і так далі до Безкінечності. Ви психологи вважаєте цих людей збочинцями%uFF1FЧи навпаки- сами ви, психологи, і є раковою пухлиною в тілі людства, що заважають жити в гармоніі із Всесвітрм%uFF1F

Аби прийняти участь в обговоренні, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію!

qr