У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


как вернуть парня, который меня бросил?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » как вернуть парня, который меня бросил?
Я встречалась с парнем месяц, в начале отношений он писал, звонил, дарил цветы..был заботлив и внимателен. и вот последнюю неделю наших отношений он не появлялся, не звонил и отвечал не на все сообщения. Он объяснял это тем что сильно занят учебой, и не хватает времени. он сложный человек, он непостоянен, период влюбленности что у обычных пар длится несколько месяцев у него прошел за пару недель. отношения у нас с ним были не долгие,всего лишь месяц, но я успела сильно привязаться к нему. когда я решила выяснить отношения, узнать почему он пропадает так надолго, то он сказал что у него просто нету желания. что прошел этот период влюбленности. У нас с ним уже был секс, причем на 4й день знакомства, знаю что это было очень неправильно с моей стороны. Он сказал что слишком быстро у нас все произошло и что отношения попросту ему надоели. Мне больно от того что у нас все было просто замечательно, а потом очень резко он пропал и перестал уделять мне внимание, мы расстались. я не плакала, не умоляла остаться, вела себя благоразумно и понимающе, сохраняя достоинство. просто ошарашена тем насколько быстро он ко мне остыл, ведь никаких проблем и конфликтов и в помине не было. Также знаю что моей проблемой является то что я слишком быстро открылась человеку, что он потерял ко мне интерес, потому что добился всего чего хотел, завоевал меня. я хочу его попытаться вернуть, подскажите, каким образом я смогу это сделать в сложившейся ситуации? Я очень надеюсь на вашу помощь, на ваши советы, так как моя проблема хотя и кажется мелочной но мне очень больно и обидно..
Вопрос от: ; Возраст: 18

Ответов на данный вопрос ещё нет.
Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Нові публикації психологів

психологіяДИСФУНКЦІОНАЛЬНІ СІМ'Ї: ГЛИБОКИЙ ПОГЛЯД НА ЖИТТЯ В ТІНІ

 Сім'я є основою соціальної структури, де формується особистість, отримуються перші уроки життя, та закладаються основи моральних цінностей. Проте, коли сім'я функціонує неправильно, це залишає глибокі рани, які можуть переслідувати людину все..

Сімейна психологія
психологіяЦіна успіху

Пам'ятаєте «людина має бути гармонійною»? Якщо ввести в пошуковик відповідний запит - чим тільки не підміняють це гасло. Наш світ так влаштований, що головне в ньому - успіх. Учора натрапила на великий пост дитячої розвивальної компанії

Батьки й діти
психологіяДитяча іграшка

Дитяча іграшка призначена для гри, досліджень, експериментів, і неминуче псується, ламається, рветься. Від природної недбалості, нерозуміння цінності, цікавості: "а що буде якщо", або "а що там усередині". Маленька дитина не думає про "почуття...

Батьки й діти
психологіяДихати або хапати ротом повітря.

Ви, або ваша дитина звикла дихати ротом? Оцініть небезпеку. Уявіть собі більярдну кулю прямо перед своїм обличчям. А тепер уявіть, що ви повільно цілком поміщаєте її собі в центр обличчя. Обсяг кулі, що становить близько 100 кубічних сантиметрів,

Психосоматика
психологіяЩО ПОТРІБНО, ЩОБ РОБОТА З ПСИХОЛОГОМ БУЛА РЕЗУЛЬТАТИВНОЮ?

Відповім на це питання опираючись на теорію Транзакційного аналізу, методу, у якому я практикую.  Вважається, що особистість людини складається із 3-х частин: его-стани. Важливо, щоб бажання звернутися до психолога ішло з Дитячого его-стану.

Робота з психологом, психотерапевтом
психологіяСамооцінка

У всіх нас бувають часи, коли нам не вистачає впевненості у собі і ми не почуваємося добре. Але коли низька самооцінка стає довгостроковою проблемою, це може вплинути на наше психічне здоров'я і наше повсякденне життя. Що викликає низьку самооцінку?

Самооцінка та впевненість в собі
психологіяПорада - не дорівнює підтримці. Як уникнути порад і бути підтримуючим.

Підтримка. Таке наче зрозуміле всім поняття, адже кожен так чи інакше відчував в ній потребу чи ставав тим, хто її надавав, чи намагався надавати. Важлива річ для кожного з нас, яку часом дуже не просто отримати.

Особистісне зростання та корисні поради
психологіяЯк справлятися з страхом невизначеності

Невизначеність майбутнього - найголовніша причина стресів і тривоги.Люди розуміють, що майбутнє існує, але вони не знають, що в ньому станеться. Клієнти часто описують це відчуття як порожнечу, чорна діру, прірву, біля якої завмираєш, тому що не зна

Страхи, тривоги, фобії
qr