У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


не можу забути((((

Доброго дня!Хочеться з кимось поділитися проблемою яка виникла і триває вже досить давно. Мені 21років я заміжня 1,5роки. Моєму чоловіку 24 в нас з ним все добре...але я неможу забути свого колишнього і він мене теж. З колишнім ми знайомі на протязі 4-х років, йому 29. Наші стосунки почалися дуже дивно. Ми зустрічалися в потайки від усіх, це були зустрічі на одну ніч, а потім все, як постарому учоба, робота...Нам було добре разом, але я знала що майбутнього з цією людиною у мене небуде бо він як сказати "бабнік, маччо". І ось я познайомилася з своїм чоловіком, прозустрічалися 1рік і вирішили одружитися. Коли я сказала про це колишньому він спочатку не повірив, що я виходжу заміж. Потім пройшов час і за пів року до весілля Колишній дзвонить до мене і придлагає зустрітися-поговорити. Ми зустрілися і він сказав що він хоче бути моїм чоловіком , що він мене ЛЮБИТЬ (до цього він неказав )і щоб я невиходила заміж...Я довго думала, плакала бо теж його любила, але не повірила йому!!!!(думала що він мене обманює) Так я вийшла заміж і доля завжди зводить мене з ним, хоч ми живем один від одного дуже далеко. Нам обом погано після того, як ми бачимся (нас тяне один до одного)але нічого вже немож зробити((( я його люблю і він мене теж. Після однієї розмови ми вірішили більше не дзвонити , не писати але всерівно це робим. Я вирішила його відпустити , але мені дуже тяжко...я не можу його забути!
Вопрос от: ; Возраст: 21


консультация психолога
1
Виктория Михайловна Большакова
Уважаемая Кариночка!
Так в чём заключается проблема, вопрос и чем мы(психологи) можем Вам помочь?
Сформулируйте Ваше желание(запрос).

👍 рекоммендовать:

13-05-2013 16:15:42Дополнение от автора
Мене цікавить як бути дальше??? чи варто на щось надіятися??? Або як відпустити минуле раз і назавжди... бо воно мішає дуже сильно теперішньому. Я це розумію, але незнаю що мені робити в такому випадку.


консультация психолога
1
Виктория Михайловна Большакова
Уважаемая Кариночка!
Очень хорошо, что вопросоы уже более конкретные. Теперь нужно точно остановиться на чём то одном. Тогда мы сможем Вам помочь. Либо научим как правильно надеяться или как хорошо жить прямо сейчас.
Выбирайте.

👍 рекоммендовать:

13-05-2013 17:48:57Дополнение от автора
я все ж таки виберу как хорошо жить прямо сейчас.


консультация психолога
1
Виктория Михайловна Большакова
ОТЛИЧНО! Самое интересное, что для того, чтобы жить хорошо сейчас не нужно забывать или отпускать прошлое. Нужно своё прошлое полюбить, тогда не нужно будет о нём сожалеть. Ведь любовь это радостное чувство! Из прошлого в настоящее возмите своё умение любить и радоваться. Окутайте этим чувством своё теперешне. Скажите своему прошлому:"Я тебя люблю и с этой любовью я теперь забочусь только о настоящем и с этой любовью я теперь использую шансы только настоящего".
Что чувствуешь, Кариночка?

👍 рекоммендовать:

13-05-2013 20:55:19Дополнение от автора
ДЯКУЮ! Гарні слова, які приносять полекшення. І заставляють багато над чим замислитися.

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Гра в бісер
книгаГра в бісер теми: сенс життя ценностные ориентиры выбор
qr