У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як наважитись піти від чоловіка?

Чоловік ніколи не захищає так 14 років живу, завжди і в усьому виноватою робить мене, зраджує. Двоє дітей. Як наважитись піти від нього?
Питання від: ; Вік: 38

Підберіть сімейного психолога онлайн або в містах України.


психолог онлайн
Доброго дня!
Щиро співчуваю Вам.
Судячи з того, що Ви написали, така ситуація між Вами та чоловіком триває доволі довго,я правильно Вас зрозуміла? Якщо так, то навряд чи Ви от так зможете зібратися та кудись піти від нього у невідоме. Розумію, що Вам дуже боляче і Ви у відчаї, але... Перш, ніж "кидатися" в іншу крайність, можливо, варто зрозуміти, а що саме призвело до такої ситуації, щоб вже потім шукати адекватний вихід? Бо це ж тепер стосується не лише Вас, але і Ваших дітей... Скажіть, Вам є куди піти? Де жити? Ви маєте фінансову стабільність, щоб вистачило на життя для Вас та дітей? Вас є кому підтримати на перехідному етапі?

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Якщо ТАК живете цілих 14 років, то звичайні поради психологів, написані на сайті, не зможуть Вам допомогти.
Потрібна глибинна робота з обраним психологом. Бо є і страхи, і невпевненість в собі, і невміння себе захищати, і психологічні травми з дитинства теж - інакше Ви не зайшли б в ці відносини і так довго не терпіли б їх.
Тобто, щоб вийти з патологічних стосунків треба багато чого змінити в собі. Бо, навіть якщо якимсь дивом вийдете з них, НЕ змінивши себе зсередини, то скоріш за все вскорості знайдете собі щось схоже.

👍 радити психолога:

18-03-2024 17:32:09Доповнення від автора

↩ Реакція на відповідь № 362988 для Алла Григорівна

Я працюю, маю мінімалку, а живемо у мене

Виберіть психолога для консультування з приводу розриву відносин, розлучення


психолог онлайн
1
Наталия Горская
Тобто, я правильно Вас зрозуміла, не Ви підете від чоловіка, а він повинен з'їхати від Вас? А Вам з дітьми вистачить прожити на мінімалку, адже, ніхто не знає, чи захоче чоловік давати Вам після розлучення гроші?.. На превеликий жаль, судова система з аліментами зараз дуже не надійна...
Як на мене, є можливість піти іншим шляхом, не кидаючись стрімголов невідомо куди і в що... І це шлях відновлення себе, як особистості, бо як на мене, Ви повністю втратили себе в стосунках... Ви його дуже кохали і боялися втратити? Ви дуже боялися самотності?
Можу привести безліч випадків, коли жінка змогла не лише змінити себе, а через свої внутрішні трансформації змінити своє життя повністю, при цьому не ризикуючи своїм життям...
Насправді, стосунки чоловіка та жінки - це питання гідності жінки, її вміння не лише догоджати чоловіку, але і вміння без скандалів виховувати його...

Відредаговано автором 18-03-2024 18:33:58


👍 радити психолога:


психолог онлайн
Что вас держит в отношениях?
Что вы получаете в них?
Если вы 14 лет терпите плохое отношение к вам, измены, то вам нужна достаточно длительная работа с психотерапевтом. Просто совет или упражнение вам не помогут, к сожалению

👍 радити психолога:


психолог онлайн
"ЯК НАВАЖИТИСЬ ПІТИ ВІД ЧОЛОВІКА?"

Уявіть що вже від нього пішли. Як Вам нове життя? Подобається?

👍 радити психолога:


психолог онлайн
1
Павел Леонидович Басанский
Вітаю!

Співчуваю вашій історії. Для того щоб щось зробити, змінити потрібен ресурс. Фінансовий, емоційний, духовний. Тому треба дивитись в цю сторону і накопичувати сили щоб зрушити з мертвого хронічного місця. Необхідно розраховувати на себе і ставати самостійною.

Я так розумію, що ви емоційно залежні від свого чоловіка, бо в питанні нічого про себе окрім того, що він зраджує і робить винною…
Вам потрібна глибинна трансформація і для цього необхідна тривала робота над собою. На жаль, я не знаю рецепту як це зробити легко і просто, бо в любому випадку це треба буде прожити і пройти. Він точно буде звинувачувати ще більше і цьому треба буде протистояти, може не давати грошей і мстити, п може навпаки не захоче відпускати. Я припускаю, що у вас сильно подавлена агресія і тому він занадто агресивний, але як тільки ви почнете собі свою силу вертати, то і гроші підуть і реалізація, і самооцінка верх.

Відредаговано автором 18-03-2024 19:07:17


👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Психологічний аналіз творів

Рекомендуємо

Жизнь после разрыва отношений Жизнь после разрыва отношений

Процесс проживания тяжелого расставания или потери, проходит через определенные этапы, которые закономерно следуют один за другим.

Разрыв с партнером. Что это и с чем его едят? Разрыв с партнером. Что это и с чем его едят?

Проживание разрыва с любимым человеком ВСЕГДА проходит по одному и тому же сценарию. Стадии расставания и как их пережить. Завершение отношений – один из видов потерь.

Развод: между травмой и надеждой Развод: между травмой и надеждой

Расставание – это не только судьба детей, родители которых разводятся. Расставание определяет ход развития каждого человека...

Вас бросил муж? И слава богу! Вас бросил муж? И слава богу!

Ответьте на вопрос: «Для чего мне нужен муж?». Выпишите все ответы в столбик так, чтобы справа осталось место. Как только ответы на этот вопрос закончатся...

Когда нужно отпустить любовь Когда нужно отпустить любовь

Что делать, если любимый/ая ушел/ла? Как отпустить человека, которого любишь из своей жизни? С чего начать, чтобы помочь себе пережить расставание?

qr