У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Закохалась, і не можу зрозуміти чи є якась взаємнісь чи це я тільки накручую себе...

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Закохалась, і не можу зрозуміти чи є якась взаємнісь чи це я тільки накручую себе...
Я вже рік проживаю в Польщі.І рівно рік тому я познайомилась з хлопцем.Він поляк.Рівно рік я не знаходжу собі місця, це було у мене любов з першого погляду.ми в даний час є хорошими друзями.я знайома з його батьками.
все на перший погляд прекрасно,хоча так і є. але мене мучить те, що я дуже закохалась в нього,і не знаю, що мені з цим зробити. його відношення до мене є дуже добрим.тільки я не можу зауважити того чи подобаюсь я йому чи ні?
він готовий піти мені на поміч, готовий підтримати, захистити мене. але.
ми навчаємося в різних містах і бачимось доволі рідко.я завжди чекаю зустрічі з ним,але ми буває і так що можемо не бачитися навіть більше місяця по інтернету чи по телефону ми також майже не спілкуємося, теж доволі рідко, хиба при потребі
недавно ми з батьками його поїхали на відпочинок (наші батьки знаються)
то сидячи без діла в кімнаті він запропонував піти мені з ним прогулятися погода була дуже красива, тепло було дорогою як ми йшли то розговорилися, мені важко правда ще трохи його розуміти, але він зі мною з великою зацікавленістю говорив, допомагав мені добре його зрозуміти, потім ми підійшли до озера він зайшов у воду. мені було страшно але він подав мені руку і я вже без якогось страху ввійшла з ним в ту хвилину, до чого я веду, я відчула на собі те що він не зводив з мене очей, ще й потім намочив мене в тій воді, потім ми повернулися до готелі де жили, я пішла за ними до нього в кімнату. він почав жалітися, що йому потрібно багато вчити до екзамену і йому потрібно аби йому хтось читав, тому що так краще запамятовує, ну я запропонувала йому свою допомогу,коли я почала читати той матеріал він знову не зводив погляду з мене сміявся з мого смішного акценту але потім я запитала його чи зможе він хоча б щось повторити з того що я йому перечитала, то він опустивжи голову в долину, засміявся і сказав що ні потім він забрав у мене книжку і почав просто так зі мною говорити. розмовляли ми певне більше 2 годин потім на наступний день день ми пішли на концерт він стояв біля мене він стояв дуже блисько біля мене. моя рука торкалась його руки. і так майже було весь час потім ми вже збиралися їхати до дому. доога також була весела назад. але він поїхав до себе в місто на навчання, а я залишилась в своєму (живемо буквально 150 км один від одного). і він знову не пише до мене. допоможіть мені у цьому всьому розібратися. я не можу зрозуміти його ставлення до мене.
Вопрос от: ; Возраст: 19


консультация психолога
Шановна пані,в вашому випадку потрібно на початку звернутись до самої себе, чи хочете ви отримати відповідь від цієї людини і яку саме, якщо ви хочете почути що він вас кохає, чи відноситься як до сестри,поставте йому пряме запитання і яка б відповідь не пролунала будьте готові і невтрачайте контроль ,поставтеся до цієї ситуації як до досвіду в своему житті, бояк сказано краще жаліти про те що зроблено ніж про те що незроблино

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Інтерв'ю з психологами
Інтерв'ю з психологами Патологические лжецы

Что собой представляет патологическая (компульсивная) лживость? Как распознать в человеке «симптомы» патологической лживости?

висловилося: 5

Інтерв'ю з психологами Если ребенок не хочет учиться

Почему некоторые дети совсем не хотят учиться? Почему некоторые родители хотят видеть своего ребенка исключительно отличником?

висловилося: 9

Інтерв'ю з психологами Сексуальная несовместимость - миф или реальность?

Можно ли преодолеть сексуальную несовместимость? Как, в какой обстановке лучше заводить разговор с партнёром о том, что в сексуальной жизни что-то не устраивает?

висловилося: 8

Рекомендуємо

Як не з’їхати з глузду, не випасти в депресію, а витримати і вистояти фізично і морально тоді, коли Як не з’їхати з глузду, не випасти в депресію, а витримати і вистояти фізично і морально тоді, коли

Під час війни говорити про баланс, внутрішню рівновагу та гармонію не доводиться.Потужний стрес вибиває кожного з власної орбіти по якій рухалися ще донедавна. Як залишатися здоровими, сильними, як в ментальному, так і фізіологічному рівнях, щоб бути

Искусство быть одному Искусство быть одному

«Жить одному», «одиночество» - слова с явно выраженной негативной окраской. Быть одиноким почти неприлично... «Быть одному» и «быть одиноким» - суть разные понятия.

Тест на психологический возраст Тест на психологический возраст

Ваш психологический возраст поможет установить онлайн тест. Наш психологический возраст не всегда совпадает с тем, что зафиксирован в паспорте.

7 признаков психологического насилия 7 признаков психологического насилия

Психологическое насилие не заметно сразу. Признаки психологического насилия в отношениях. Партнёр пытается добиться своего любым способом, начиная от оскорблений, заканчивая угрозами, манипуляциями или физическим воздействием на вас.

Честно о депрессии. Как себе помочь Честно о депрессии. Как себе помочь

Я знаю, что такое депрессия, так как сталкиваюсь с этим в своей работе практически каждую неделю. Я знаю, что такое депрессия, потому что 10 лет назад я сама столкнулась с реактивной депрессией, и прошла медикаментозное лечение и психотерапию.

Семейные отношения рушатся – что делать? Семейные отношения рушатся – что делать?

Что предпринять, если члены семьи почувствовали: в семейной жизни появились проблемы? Нужно иметь в виду, что за создание конфликтной ситуации несут ответственность оба супруга...

Вина или комплекс выжившего. Как справится. Вина или комплекс выжившего. Как справится.

Вина выжившего многих сейчас парализовала. Те, кто находится в безоспасности, те кто имеет какой-то уровень комфорта столкнулись с очень тяжёлыми переживаниями, которые мешают жить и быть эффективным здесь и сейчас.

Психология измены Психология измены

Советы психолога парам, переживающим супружескую измену. Поиск отношений на стороне, по-видимому, один из самых простых и доступных в современной жизни способов самоутвердиться. Поисками приключений люди пытаются реализовать основную потребность..

qr