У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Що мені робити?

Добрий день мене звати Ольга мені 20років я замужем 2роки чоловікові 26 років.У мене така проблема:ми з чоловіком добре живемо він мене начебто кохає добре до мене ставиться але ми не займались коханням уже місяць у нас дітей нема я в ньго запитую що сталось а він каже що все добре мені здається він втратив до мене інтерес хоть цілує, обіймає, увагу проявляє,не зраджує.Що ж тоді може бути підскажіть будь-ласка!Мені здається це все через те що я поправилась коли ми зним зустрічались я була худішою на 25кг.І ще в мене якась інтуїція що він з кимось спілкується по телефоні бо десь після весілля на 3місяці він познайомився в лікарні з дівчиною ну по роботі начебто вона попросила його номер і він дав і вона почала йому телефонувати він казав мені що нічого мені не казав бо я дуже ревнива він хотів вирішити це питання без мене але я дізналась і хотіла подати на розвод він мені потім все розповів я зрозуміла і пробачила бо це тільки спілкування було.А зараз мені теж здається що він з кимось спілкується коли я його про це запитую то він каже що я божевільна і не довіряю йому що він любить тільки мене і нікого.Але він уже похитнув мою довіру і я не знаю як мені вчинити наче і кохає але сексу нема він говорить що зтомлений але коли кохаєш і то ти хочеш людину будьякою і в любий час!!Підскажіть будь ласка що мені робити я уже не можу!!!!!
Вопрос от: ; Возраст: 20


психолог онлайн
Доброго вечора, Ольго! А ви говорили з чоловіком щодо ваги?

👍 рекоммендовать:

24-01-2013 18:37:41Дополнение от автора
Доброго вечора!Так говорила і він казав що дівчина має за собою слідкувати і він не проти щоб я зхула а навпаки говорить про це кожен раз.


психолог онлайн
І ще така питання: Ваш чоловік хоче дітей?

👍 рекоммендовать:

24-01-2013 18:40:16Дополнение от автора
Авжеш хоче але не зараз бо говорить що я ще не готова молода і ще навчаюсь тай я йому казала що ще не хочу і неготова.


психолог онлайн
ну то може проблема дійсно в цьому - у вазі? Може, варто його прямо про це запитати?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
І ще питання: раніше у Вас були такі проблеми з Вашим чоловіком?

👍 рекоммендовать:

24-01-2013 19:38:28Дополнение от автора
Були але ми рідко про ниг згадували нам просто було добре,а зараз про це говоримо чуть би не кожень день?А що можна у нього дізнатись якщо я його запитую а він каже що все добре то як можна з ним говорити?


психолог онлайн
Дивіться, Олю: ви кажете, що раніше вам з ЦИМ було добре, чому зараз стало погано?
Видно, що його "місячний" секс влаштовує (і це - нормально, це є прояв його сексуальності, так він влаштований на разі), інша справа Ви...

👍 рекоммендовать:

25-01-2013 15:12:26Дополнение от автора
Тобто я?А що зімною не так?Я просто хочу любові і уваги а цього на разі нема.Іще мені здається що він з кимось спілкується я взагалі не розумію що зімною?!


психолог онлайн
Здрастуйте, Олю! Бажання любові та уваги - абсолютно нормальні людські потреби. Тобто їх хочуть усі, в першу чергу, діти. Однак, якщо дітям ці базові потреби можуть задовільнити батьки, дорослі, то останнім - вони самі. Питання, як саме?
А ще, я думаю, що проблема у вас непроста, все ж таки бажано звернутися до хорошого спеціаліста. Успіхів Вам! )

👍 рекоммендовать:

25-01-2013 20:48:56Дополнение от автора
Якщо ситуація непроста то я ж і звернулась на ваш сайт, а бачу що навіть ви не в змозі допомогти.Дякую гарно хоч за маленьку консультацію.


психолог онлайн
Олю, на здоров"я. Однак не усі проблеми можна вирішити на сайті. Мені здається, що Вашу ситуацію краще вирішувати тет-а-тет з психологом.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Вы можете предложить автору этого вопроса пообщаться

Отправить запрос на общение могут зарегистрированные пользователи

Чтобы отправить автору этого вопроса предложение пообщаться, Вам нужно быть авторизированным.


Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Магазинчик ужасов
Поміж сірих сутінків
книгаПоміж сірих сутінків теми: вибір смысл жизни травма
Пирсинг (2018)
фільмПирсинг (2018) теми: біль садизм мазохизм
qr