У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Хочу змінити своє життя і не бути одинокою.

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Хочу змінити своє життя і не бути одинокою.
Добрий день
я школярка сиджу зараз і розумію, що зайшла повністю в тупік. Хочу поділитися своєю проблемою, адже хочеться знайти її вирішення. Я останнім часом більше почала звертати увагу на свою поведінку і розумію, що вона мені зовсім не подобається. Але не завжди вдається себе виправити.
Саме зараз все перетворилося на сіре, пусте і нудне життя. Хоча так не було. У молодшому класі я подружилася з дівчинкою. Ми стали з нею найкращими подружками і завжди разом сиділи за однією партою, а саме найголовніше, що скрізь ми були разом.
Ну а потім настали старші класи. І чомусь наша нова керівничка усіма можливими силами нас розсаджувала. Але ми ні в яку. Все одно разом потім сідали, навіть було таке, що керівничка приводила зауча школи і та просто на уроці примусово нас розсаджувала. Так тривало 3 роки.
Зараз я не можу зрозуміти, що сталося. Того навчального року в першому семестрі подружка сідає з іншою дівчиною й починає дружити знею. Посуті тут нема нічого дивного. Нехай сидить й дружить з ким хоче. Але моє життя стало нудне й буденне. Я просто самотня
Ну звичайно ви скажите, що можна подружитися з іншими дітьми. Та от просто я з ними не хочу. От з хлопцями я точно дружити не можу, зараз сиджу з однокласником за однією партою, повірте це жах.
А ще в нас в класі 7 дівчат. З своєю подружкою я сидіти не буду бо вона має нову коліжанку. Залишаються четверо дівчат. Двоє з них є білими воронами в нашому класі. Тоді залишаються двоє дівчат. Одна з них настільки дитяча,що цим вона нервує не тільки мене, а весь клас. А остання дівчина бавиться ляльками і останнім часом стала дуже нервова.
Словом я зилишилася одна, зовсім одна. Я чітко знаю що з іншими однокласниками я точно не знайду спільної мови. Розумієте моя подружка з якою я дружила має авторитет в класі й всі її люблять. Я не завидувала їй, просто завжди помічала як її обожнюють. Мене це засмучувало.
Я не сиджу на місті наоборот шукаю вихід з ситуації, читаю книжки, проходжу якісь психологічні тести щоб пізнати себе тільки це все дорівнює нулю.Готова зробити все щоби змінитися. Хочу знову повернути подружку. Зараз іду до школи як на страту. Тому що я знає, що я буду одна, що на перервах буде неймовірно нудно. Мені 14 років і таке пусте і сіри життя для мене просто неможливе. Надіюся ви маєте для мене хоч якусь маленьку пораду. Я завжди собі кажу "Хто шукає, той завжди знайде" . От тільки, що потрібно щоб все змінилося?
Вопрос от: ; Возраст: 14


психолог онлайн
1
Андрей Алексеевич Задерей
Настя,доброї ночі!
Те,що ти відчуваєш-нормально. Так, нажаль, буває, особливо в підлітковому віці. Ти проживаєш кризу підліткового віку, та ще співпало з втратою подруги. Дозволь собі погорювати трішки, про те, що в неї нова подруга. Можливо, у неї змінились інтереси... а ти сумуєш за нею.
До речі, а вона знає, що ти хочеш з нею дружити?
Ти молодець, що читаєш, шукаєш рішення.
Скажи, в твоєму оточенні є хтось, з ким можна поговорити на цю тему? Можливо, брат/сестра, або вчитель, якому ти довіритись зможеш?

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Настя Вы должны обратиться к школьному психологу. Или скажите родителям что бы они Вам нашли
детского психолога.

Ваши вопросы и переживания не решаются путём вопрос - ответ.

👍 рекоммендовать:

29-01-2016 19:32:21Дополнение от автора
Усім дуже дякую за поради
я написала сюди тому що немає більше мені до кого звернутися по допомогу.
Моя подружка звичайно знає, що я хочу з нею дружити, але ви таки праві. У неї дійсно змінилися інтереси, а я останнім часом стала нудною і зі мною зовсім нема про що поговорити. Скажіть це ж не буде так тривати все життя, колись все зміниться?


консультация психолога
Конечно измениться! Не переживайте. Всё будет хорошо.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Менi дуже школа, що ви хочете дружити з популярной, але iгноруэте бiлих ворон. Люди, яких виштовхують з коллективу, так само самотнi i вiдчувають бiль, як Ви, i дуже цiнують дружбу i увагу до себе. Рекомендую Вам звернути свою увагу на них. Може Ви знайдете вiрну подругу на все життя. Я була бiлою вороною в школi. I знаю, про говорю.

Ответ отредактирован автором 30-01-2016 15:00:45


👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Сломленная
книгаСломленная теми: зрада утрата измена
Аутсайдер
книгаАутсайдер теми: порушення ідентичності беспомощность социальная изоляция
qr