У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Розрив стосунків

Доброго дня! Зустрічалась з хлопцем 5 місяців, потім його забрали до армії.До дмб залишилось 2 місяці. Я до нього їздила. Потім пів року ми не бачились по його переводили і не було як їхати і відпустку не давали. Ми спілкувались вк, кохаємо одне одного. 5 лютого його пусти у відпустку, він нічого мені не казав приїхав зробив сюрприз. Все було добре! Провели відпуску разом. Остані три дні взагалі не розходились завжди були разом. Казав що любить. Казав що залишати не хоче. Бо я питала його про це, бо він був якійсь засмучений. Провела на потяг, все добре було спілкувались далі вк. Говорив що любить. Потім зник нічого не сказавши.Через два дні зявився, я сказала що треба поговорити, бо я відчуваю що щось сталось.Він запитав що я хочу знати, я запитала чи він ще кохає мене так сильно як колись, він сказав що не знає.І на будь які питаня суто відповідав що він не знає. На другий день сказав що хоче розійтись. Коли я до нього дозвонилась питала що сталось він сказав щоб я не плакала просто їм сказали що після дмб їх будуть забирати до ато. Питала чи кохає то сказав що я сама все знаю. Ще сказав що він довго думав про те що робити і розійтись це найкращий вихід з цеї ситуації. Тіпа за два місяці я від нього відвикну і все. Я його довго просила зберегти наші відносини, та він казав що тема закрита і що вже все вирішив, навіть не порадився зі мною. В мене зараз стрес, я постійно плачу, мені погано, я не їм, вже дуже схудла, працювати не можу. Будьласка допоможіть. Підскажіть що робити і як впоратись з моїм станом і продовжити жити?
Вопрос от: ; Возраст: 21


консультация психолога
Добрый вечер.
Очень не приятно терять свою любовь тем более когда не совсем понимаешь, что именно происходит.
Но очень похоже на то, что молодой человек сделал свой выбор. Как это не горько Вам осознавать, но это нужно принять и жить дальше.
Думали ли Вы обратиться за помощью к специалисту?

👍 рекоммендовать:

25-02-2016 19:42:24Дополнение от автора
Просто щось сталось а що я не знаю. Він так просто це зробити не міг. Це армія, це стрес для кожного. Варто з ним говорити? Може він чогось побоявся і зараз йому потрібна моя підтримка?

25-02-2016 19:43:53Дополнение от автора
Я не вірю в те що так можна зробити. Явно в нього якісь проблеми...


консультация психолога
Я еще меньше Вашего знаю, причины такого поступка этого парня. Время все расставит на свои места. И переживать горе в такой ситуации нормально. Вы живой человек и Вам больно.
Можете написать свои планы, что Вы собираетесь делать дальше?

👍 рекоммендовать:

25-02-2016 20:57:20Дополнение от автора
Хочу якось заспокохтись. Переїхати в інше місто.дочекатись дмб, думаю прийде і все пояснить.Мене всеодно ніхто окрім нього цікавити не буде. а там далі буде видно...


консультация психолога
По-моему не плохой план. Осталось не забывать кушать, чтоб были силы на все это.

👍 рекоммендовать:

25-02-2016 22:00:02Дополнение от автора
Ну на все треба час, поки нервую апетиту не має. Заспокоюсь ве добре буде...


консультация психолога
Да, на все нужно время. Включать и выключать чувства мы не умеем.
Если будут какие то кризисы - не стесняйтесь писать в личку.
Удачи.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr