У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


как побороть страх

Маю дуже великий страх,боюся на люди вийти і в транспорті їхати неможу,сижу постійно дома.Мені здається що мені завжди погано.
мама і чоловік відправляють мене до психолога а я неможу їхати в маршрутці мені чомусь страшно сама незнаю чому.Буває таке що падаю в депресію,нікого не хочу бачити і чути,закриваюсь в кімнаті і плачу.Мені постійно лізуть в голову погані думки,такі як+++боюсь вийти на коридор бо мені здається що там хтось повіситься,накручую себе завжди на гірше.Таке враження складається що я неживу а існую,постійно пю заспокійливі,може і нетреба але мені здається що як я випила мені зразу легше стає.Порадьте будьласка що мені робити.Щиро вам дякую
Вопрос от: ; Возраст: 26


психолог онлайн
Добрый день!
Ваши родные видят, что справиться с таким состоянием Вы не можете самостоятельно и отправляют Вас к психологу. Вы боитесь, но это необходимо. Чтобы было легче, попросите мужа поехать с Вами.

👍 рекоммендовать:

29-02-2016 13:27:35Дополнение от автора
Та я навіть не знаю, яксамій справитись, просто сиджу вдома. Це трапилось десь в грудні, після того як чоловік потрапив в лікарню. Можливо ви мені щось порадите. Я хочу з цим боротися, але незнаю як

29-02-2016 13:33:41Дополнение от автора
І це відбувається внезалежності від того, сама я, чи з кимось


психолог онлайн
Що відбудеться? Ваш похід за допомогою до психолога? В вашій ситуації треба розбиратися, а не боротися. Якась частина Вас потребує допомоги та розуміння. Знайдіть психолога в своєму місті, тут на сайті є база, та починайте терапію. В вашому випадку необхідна очна консультація.

Ответ отредактирован автором 29-02-2016 14:40:16


👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Дівчина в потягу
фільмДівчина в потягу теми: залежності отношения газлайтинг
Засновник / «The Founder» (2016)
фільмЗасновник / «The Founder» (2016) теми: віра одиночество вера
qr