У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Егоистична повединка

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Егоистична повединка
Минулого року познайомилась з хлопцем. Що захищав Украину та и нас всих . Довгий час був в самому пекли вийни. Спочатку це спилкування було виртуальним. На тому етапи мени все подобалось, и переписка и його зовнишнисть на фото. Та зустрившись в живу, я зрозумила що це не той формат що шукаю в чоловиках, крим поваги и шани до нього я зрозумила що ничого бильше не видчую. Було ясне и читке усвидомлення, що це не моя людина. Наше спилкування припинилось за моим бажанням. Пройшов майже рик, и соьгодни я прочитала статтю в газати про нього( при чому минулоричну) Ну там розповидають про нього як про героя, а в кинци Хлопець говорить що жив на вийни надиэю на зустрич з своэю дивчиною, завжди в бою мав ии фотографию з собою, просить дати йому 2-й шанс, так як вони розийшлись.
Мои видчуття зараз. -Я хочу написати йому, видновити спилкування, почати стосунки. Головою усвидомлюю що ставлення до нього як до чоловика не зминолось, вин те той.... а в середини буря емоций....я поривнюю ии з собою, здаэться мени щось , комусь хочеться доказати, щось зипсувати....в мене тривога. Я усвидомлюю що моя повединка страшенно егоистична , що це проблема в голови, адже цей стан в мене виникаэ постийно при подибний ситуации. Що це??
Вопрос от: ; Возраст: 23


психолог онлайн
Якщо я правильно Вас зрозумів, Юля, Вам хочеться відновити стосунки через ревнощі, а не через любов? Адже ж він носив із собою не Ваше фото, а фото іншої? Тільки через те? Хочеться комусь щось довести?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн

Здравствуйте, Юля. Ви написали, що цей стан виникає постійно при подібних ситуаціях, можете привести приклади?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Да, в вас есть желание, которое повредит вам же!Вас предупредила ваша интуиция при встрече, сказав вам-"это не мой формат"!Чего вы еще хотите?
повысить свою самооценку, пытаясь "увести"мужчину в соперницы!
Это не даст вам удовлетворения и закон "бумеранга" сработает обязательно!
Лучше обратитесь к лучшей стороне души в себе.Она подскажет вам, что плохо а что хорошо!!!Она и так вам подсказывает.От этого и тревога и плохие мысли!ОТПУСТИТЕ!
Займитесь саморазвитием!!!

👍 рекоммендовать:

18-06-2017 11:35:45Дополнение от автора
ВИДПОВИДЬ Павелу Леонидовичу Басанский (Киев) .- Виходить що тильки через ревнисть. Парадокс ситуации в трму , що на той час я взагали не була знайома з ним взагали.


психолог онлайн
Якщо так, то не варто взагалі через таке ламати собі долю - пов'язувати своє життя з людиною, до якої, крім поваги, нічого не відчуваєшь. Цього надто замало для щасливого життя.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
А от бажання самоствердитись, яке, я так вважаю, і керує Вами в цій ситуації, є сенс дослідити зі спеціалістом-психологом. Очно або по скайпу.

👍 рекоммендовать:

18-06-2017 11:44:58Дополнение от автора
Видповидь для Марини Андріївни Листопадськои (Житомир). Приводжу приклад. Зустричалась з хлопцем довгий час, и вже ясно та конкретно розумию, що ни почуттив ни иншои симпатиии чи потягу до нього як до чоловика не видчуваю. В тий ситуации я чудово розумию що мене тримаэ з ним тильки те, що я не хочу аби вин повернув стосунки з його колишньою, хоча прекрасно знаю що з нею вин тильки гуляв, проводив час. Це не та дивчина з якою б вин будував стосунки. Та мене просто виводила ця думка, що в них ще щось може вийти, що вин в ии обиймах буде забувати мене. Адже вона завжди хотила зипсувати наши стосунки маленькими плитками и.т.д хоча хлопець на це николи не звертав уваги, говорячи що це и для того робиться щоб ми сварились. А мене ця ревнисть, злисть тримала поруч з ним. Здаэться я мучила и його и себе.


психолог онлайн

Дякую, Юля. Рекомендую Вам попрацювати з психологом над цим, тим більше якщо такі ситуації трапляються в житті неодноразово. Поки ми не винесемо з ситуації уроку, не розберемось з нею - вона буде повторюватись, тільки з іншими людьми. Важливо зрозуміти, що криється під "егоїстичною" поведінкою. Що вона Вам дає? Якби її небуло, то що було б замість неї? Подумайте, як часто в житті Вам доводилось щось доводити іншим?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Юля, доброго дня!
Ревонощі та бажання стверджуватися за рахунок інших - ознака Вашої невпевненості в собі. Вам потрібно перенести увагу з клопотів про Вашого колишнього хлопця на роздуми про себе та на побудову свого життя. Нащо Вам людина, яку Ви не кохаєте. А тим паче піклуватися про те, щоб він не був з іншою дівчиной ціною свого життя. Ви не можете знати, хто і що краще для нього.
Згодна з колегами і теж рекомендую консультації психолога.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Магазинчик ужасов
Жмот (2016)
фільмЖмот (2016) теми: прийняття себе отношения родители и дети
Пекло
фільмПекло теми: ідеалізація изоляция шизоидность
qr