У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


самонавiювання

Не так давно влаштувалась на нову роботу. Спочатку вродi все було не погано, все подобалось , хоча звичайно як всiм новачкам було важко. Ще не працюэш на рiвни тих спецыалыстiв що поруч з тобою. Останнiм днями в мене якiсь ядрючi думки крутятяться в голови. Згадую певнi деталi , шукаю в них своi промахи i таки знаходжу iх, навiюю собi що цi клiэнти бiльше не захочуть зi мною спiвпрацювати, постiйно крутиться в головы - напевно вони думають- яка ж вона тупа, бiльше до неi не пiдiйду за допомогою маючи вибир((( Колеги завжди говорять як вони сильно помилялись на початку кррэри, якi вних були ситуацii, та я чомусь ставлю на собi хрест вважаю що в мене все набагато гiрше, що я тупiша i смiшнiша. Поступово замикаюсь та уникаю подiбних ситуацiй та клиэнтiв. А ще пiзныше , так вiдчуваю,буду шуати собi нову роботу, зациклившись на цьому фонi , та боячись виглядати *дурненькою блондинкою*. ЯК бути?
Вопрос от: ; Возраст: 23


консультация психолога
[ответ удален администрацией]

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня, Ольга!

А як в інших сферах життя: особисте життя, друзі, родина... Є щось схоже чи зовсім по-іншому?

👍 рекоммендовать:

06-08-2017 12:38:06Дополнение от автора
Марина Андріївна Листопадська.Так це присутнэ у всiх сверах джиття.

06-08-2017 12:42:46Дополнение от автора

Виктория Сергеевна Березовская
Я напевно не точно висловилась , оскiльки я мала на увази не думку колегiв по роботi а клiэнтiв з якими спiвпрацюэмо. Чомусь для мене важлива саме iх думка про мене, саме iх осуду я боюсь. Вже навiть дыйшло до того що,нишпорю по iнтернету i десь там шукаю вiдгуки, з думкою а може вони на якомусь з форумiв висыюююь мене.


психолог онлайн
Доброго дня, Ольго. Ви запитуєте: "" Як бути?". Для того, щоб ви могли дати собі відповідь на це запитання, я пропоную вам поміркувати над тим, щоб ви хотіли змінити в собі, щоб почуватися комфортно?


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн

Ольга. що відбувається в інших сферах Вашого життя?

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Ольга насколько уверенно вы себя ведете на работе с клиентами?Готовы что-то поменять в себе?Какие люди являются для вас идеалом?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Жмот (2016)
фільмЖмот (2016) теми: прийняття себе отношения родители и дети
qr