У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як відновити потяг до хлопця

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Як відновити потяг до хлопця
Доброго дня. Моя проблема полягає в тому що мені зовсім не хочеться сексу. Після операції по видаленню кісти з яєчника мені дали таблетки як терапію які блокують овуляцію. Маю приймати їх 6 місяців. Але розуміється що мій хлопець з яким я живу не може повністю це зрозуміти... Та й 6 місяців без сексу це довгий період.

Що мені потрібно робити щоб мати хоч якийсь потяг?
Дякую.
Вопрос от: ; Возраст: 24


психолог онлайн
Добрий день Інна!
Це фізіологічно, що Ви не відчуваєте на гормонах потягу. Але оскільки Ви любите свого хлопця, то можна спробувати все ж таки ним зайнятись. Як кажуть:"Апетит приходить під час їжі!". Можливо потяг і відновиться.
Бажаю Вам швидкого одужання і щастя в коханні!
З повагою, Резнік Галина!

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
" Але розуміється що мій хлопець з яким я живу не може повністю це зрозуміти.
---
Я не зрозуміла - хлопець ваш як сприймає вашу проблему?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Инна, здравствуйте. Сексуальное желание оно либо есть, либо его нет. Заставлять себя что-то чувствовать в этом направлении будет иметь обратный эффект скорее всего. Как Вам то, что Ваш парень, с которым Вы сейчас живете, не хочет понимать того, что Вы сейчас принимаете препараты, снижающие либидо? Вы говорили с ним об этом? Обычно в паре возникающие трудности решают оба, а не один человек. Попробуйте поговорить на этот счет со своим молодым человеком. Попробуйте вместе что-то придумать.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Здравствуйте, а Вы пробовали объяснить ситуацию, связанную с приемом лекарственного препарата, вашему молодому человеку? Насколько Вы заботитесь о себе и своих потребностях?

По Вашему вопросу поделюсь стандартными рекомендациями: во время приема гормональных препаратов исключите спиртное, придерживайтесь здорового питания и выпивайте до двух литров воды в день. Это будет способствовать выведению активного вещества лекарственных средств. Умеренная физическая активность также усиливает сексуальное влечение.


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Виктория Николаевна Шудель
Инна, добрый день. Ваше состояние связано не только с приемом лекарственных препаратов, а и с проживанием травмы. Да. Операция также относиться к травме. Объясните своему молодому человеку, что сейчас Вы особенно нуждаетесь в нем, в его нежности и заботе. Его тепло сможет "отогреть" Вас и вернуть вкус жизни. Для Вас сейчас ласки, объятия, поглаживания - все, что относится к петтингу, целительно. Взаимопонимания вашей паре. А Вам, Инна, скорейшего выздоровления.


👍 рекоммендовать:


консультация психолога

Здравствуйте, Инна! Мои коллеги многое сказали, от себя хотелось бы добавить, что так как сексуальная жизнь занимает достаточно важное место в гармоничных взаимоотношениях, возможно по-пробуйте заменить полноценный секс, на некоторые элементы, которые были бы Вам обоим приятны и дали бы понять Вашему партнёру, что он для Вас важен, но ввиду обстоятельст Вы можете только так.

👍 рекоммендовать:

09-10-2017 17:28:41Дополнение от автора
Спасибі усім за поради. Мій хлопець добре знає мою проблему але не може зрозуміти як це так можна не мати бажання зайнятися сексом. Бо бажання зовсім не має ... і коли він починає 'загравати'... У мене виникає відчуття що я зобов'язана займатися сексом... Тому що не відчуваю потреби. Знаю що для нього це важливо але завжди залишається відчуття примусу


психолог онлайн
Доброго дня, Інно!
Мої колеги вже багато Вам порадили. Я тільки доповню, що для Вашого хлопця важливо відчувати себе потрібним. Він відчуває, що Ви не хочете його, як чоловіка. А Ви не хочете сексу. Це різні речі. Покажіть, що він Вам потрібен, як через ласки, так і через увагу.
До операції у вас були проблеми з сексуальним потягом?

👍 рекоммендовать:

09-10-2017 20:26:24Дополнение от автора

Спасибі за пораду. Обов'язково прислухався...
Так, були проблеми . Як сказав лікар це було пов'язано ендометріозом що спровокував кісу. І почав зникати потяг десь за рік до того як дізналася про кісту. Чим раз тим менше і менше.
А після операції і з таблетками зовсім зник.


психолог онлайн
Співчуваю Вам. Бережіть себе та одужання Вам!

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Вы можете предложить автору этого вопроса пообщаться

Отправить запрос на общение могут зарегистрированные пользователи

Чтобы отправить автору этого вопроса предложение пообщаться, Вам нужно быть авторизированным.


Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Поміж сірих сутінків
книгаПоміж сірих сутінків теми: вибір смысл жизни травма
Сага о Форсайтах
книгаСага о Форсайтах теми: семья відносини
qr