У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Сварки

Добрий день! Мені 16 років а моєму хлопцю 22. Ми зустрічаємося більше 9 місяців. Спочатку все було як у казці. Ми любили один одного романтика, переший секс. Я знайома з його родиною. Впевнена що він націлений на серйозні стосунки. Але на даний момент мені здається що я його Розлюбила. Але повірити в це не можу. Він дуже сильно мене кохає і я це бачу по його діях і словах. Не знаю через що це могло статися. Останнім часом ми сварилися. Перший раз через те, що я поїхала за кордон на курси і там спілкувалася з хлопцями і вони просто сиділи у мене в кімнаті. Але ж вони приходили не до мене одної. А до своїх подруг які жили зі мною. Я йому про це збрехала і ми через це посварилися. Дойшло до того, що він сказав що я йому зрадила хоча того не було. І сказав що ми розходимося. Але я вибачилася і ми знову разом. Потім я пішла з однокласниками на 1 вересня у ресторан звісно там була дискотека. Ми домовилася що забере мене в 9 год але пізніше я сказала що ще хочу побути до 10. Він приїхав швидше і побачив ,на його думку , хлопця який терося об мене коли я танцювала. І сказав що я була п 'яна. Посадив мене в машину, шарпав мене і якими тільки словами не називав. Сказав що не хоче мене таку терпіти і що ми розходимося. Я вибачилася і знову ми зустрічаємося
Це усе було давніше але тепер ми знову посварилися. Він сказав що я впала в його очах. Я йому збрехала що захворіла не через те, що я легко вділася а через те що мене прибуло в класі. Він сказав що через сам факт що не вперше брешу. Я не вважаю це брехнею
Що мені робити?
Вопрос от: ; Возраст: 16

19-11-2017 17:29:11Дополнение от автора

Чому у всіх сварках винна я?


психолог онлайн

Доброго вечора, Саша!
"Чому у всіх сварках винна я?" - це Ви так вважаєте?
Які у Вас стосунки із хлопцем, що Ви відчуваєте до нього?
Чому Ви говорити неправду своєму хлопцеві?

👍 рекоммендовать:

20-11-2017 16:53:23Дополнение от автора

Тому що він постійно на цьому наголошує. Я його дуже сильно люблю. Але він постійно говорить що я все роблю не так. Я збрехала бо він був би дуже злий через те, що я не тепло вділася. Але ж як би він сприйняв все по іншому то я б сказала йому правду. А не докоряв мені постійно тим, що я погано все роблю. Я постійно брешу, не договорю.

20-11-2017 16:54:58Дополнение от автора

Коли не сваримося стосунки прекрасні. Я намагаюся завжди його розуміти чи то коли він зайнятий і не має часу чи коли з друзями. А у мене таке враження що такого бути не може.


психолог онлайн
В 1-му зверненні Ви писали: "Але на даний момент мені здається що я його Розлюбила"
А тепер пишите:" Я його дуже сильно люблю"
Що для Вас любов? Що Ви вкладаєте в це слово?
Чи завжди Ви вибачаєтесь, навіть тоді, коли не відчуваєте своєї вини перед хлопцем?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr