У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Ночные страхи

Добрий день! Нещодавно мій син, якому 9 років, почав вночі прокидатися та плакати майже в один і той самий час. Перечитав статі в інтернеті я зрозуміла, що це схоже нічні страхи. Проаналізувавши я не можу знайти причину. І що з цим робити, я вже з страхом жду ночі. Вранці він не пам'ятає, що було. Прочитала, що потрібно збутити раніше, цієї ночі збудила, і в нього це почалося коли збудила.
Вопрос от: ; Возраст: 37


психолог онлайн
1
Галина Несмашна
Щось, що відбувається з Вашою дитиною не є свідомим, бо він не пам'ятає цього вранці. Щось проявляється в нього через тіло. Якщо це страхи - яка, по-вашому, може бути причина цих страхів? Як давно це почалося? Для діагностики та розуміння причини потрібно працювати з дитиною.

👍 рекоммендовать:

17-07-2018 09:45:02Дополнение от автора
Дякую за відповідь! Тобто нам краще звернутися до психолога?


психолог онлайн
Так, тому що це робота з мисленням дитини, і аналізом взаємовідносин в Вашій сім'ї. Грамотний спеціаліст вам зможе допомогти.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн

Здравствуйте!
Я поддерживаю коллегу в том, что стоит показать ребёнка психологу. Кроме того, часто ночные кошмары появляются с появлением какого-либо заболевания, поэтому можно пройти основные клинические обследования- кровь, моча и т.д., чтобы исключить заболевание.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

25-03-2018 Страхи
24-03-2017 страхи
Психологічний аналіз творів
qr