У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


як допомогти мамі, звернутись до психолога?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » як допомогти мамі, звернутись до психолога?
Моїй мамі 50 років, я її завжди пам'ятаю емоційною, швидко обіжається, памятливою і доречі памятає завжди погане. 3 роки тому трапилась трагедія, загинув батько, мені дзається, мама ще не змирилась. В кожній розмові нашій я бачу її обіду і злість до батьків мого покійного батька. Інколи мені робиться страшно за неї. Вона плаче, злиться то апатична, може неїсти днями, або наобород заїдати. Я дуже за неї боюсь.
Підскажіть будь ласка як її привести до психолога, я її говорила за консультації, то вона проти, говорить що вона здорова і її непотрібний психолог.
Вопрос от: ; Возраст: 28


психолог онлайн
1
Вита Валериевна Журавель
Доброго ранку! Розумію Ваше хвилювання, але привести, умовити пійти маму до психолога навряд чи вдастся, якщо "вона проти, говорить що вона здорова і її непотрібний психолог". Ви можете бути рядом і підтримувати маму. Це життя мами, вона сама має право обирати, як проживе його. Усього найкращого!

👍 рекоммендовать:

03-11-2018 10:04:36Дополнение от автора
Доброго дня,
дякую за відповідь, постараюсь прислухатись до вас.


психолог онлайн
Здравствуйте.

Сначала нужно прояснить у мамы как она воспринимает психологов? Чем они занимаются, с какими людьми работают? Для некоторых людей психолог=психиатр.

Подумайте какой вариант консультаций для мамы будет легче - личная, по телефону или скайпу; возможно начать из переписки.

Выберите одного, может быть 2-3 психологов, и сходите сначала вы к ним на консультацию, поговорите о том как поддерживать вашу маму, также можете взять ситуацию и другую, в которой хотелось бы улучшений. Таким образом вы будете рекомендовать маме того кто вам понравился как специалист, и поделитесь вашими результатами, мнением о психологе и консультации.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрый день! Принудильно помочь человеку невозможно. Опытный психолог не возьметься за такой запрос. У Вас есть переживания и беспокойства, и с этим Вы можете обратиться к специалисту. Как показывает практика, это достаточно эффективный способ снять тревогу и возможные негативные прогнозы.

👍 рекоммендовать:

10-11-2018 12:23:45Дополнение от автора
Щиро вдячна за відповідді, примусово я не хочу допомагати. Я постараюсь розповісти і пояснити, а мамі прийматиме рішення.
Підскажіть будь ласка різницю між психологом і психіатром, яка різниця, я сама не дуже компетентна в цьому питанні. Як краще пояснити мамі?

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Вы можете предложить автору этого вопроса пообщаться

Отправить запрос на общение могут зарегистрированные пользователи

Чтобы отправить автору этого вопроса предложение пообщаться, Вам нужно быть авторизированным.



Поради відвідувачів

Ще немає коментарів. Ви можете бути першим, хто запропонує автору якусь пораду.

Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Оповідь Служниці
книгаОповідь Служниці теми: відносини отношения родители и дети
Завтра я всегда была львом
книгаЗавтра я всегда была львом теми: психіка психотерапия поведение
Прибытие
фільмПрибытие теми: горе утрата смысл жизни
qr