У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Підозрюю, що хлопець хоче використати

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Підозрюю, що хлопець хоче використати
Вся історія розпочалась більше півроку тому. Я підпрацьовувала, роздаючи листівки біля державної установи (за будь якої погоди). В перший робочий день до мене підійшов хлопець з чаєм (купив мені і собі). На мою відмову сказав, що в такому разі він викине. З ввічливості я погодилась ( хоча й не пила). І пішов дальше вирішувати справи в даній структурі. Я цьому великого значення не надала, але вийшло так, що його не зауважила і знову хотіла дати йому цю листівку. Він засміявся, але взяв. (лише тоді я зрозуміла, де його перед тим бачила). Після даної ситуації, щоб загладити міні-провину, я мило посміхалась при зустрічі з ним. В кінці робочого дня ми поспілкувались і він попросив мій нік в інстаграмі. Я пог
Вопрос от: ; Возраст: 20

29-12-2018 01:52:20Дополнение от автора
Я поділилась. Через день він на мене підписався. Я не відповіла взаємністю, очікуючи на приватне повідомлення, яке так і не прийшло. Через декілька днів ми зустрілися знову і він запитав чому я його ігнорую. Я усміхнулась і не надала великого значення цьому питанню. Через трошки він відписався. Періодично з ним бачились. Нічого крім привітання. Хоча до того часу я почала помічати, що зацікавлююсь ним, а від нього ніяких дій. Проте пізніше він знов підійшов до мене, цього разу попросивши телефон. Я показала своє здивування, але поділилась, так як він був налаштований рішуче. На наступний день він подзвонив, розмовляли довго про все (інтереси, хоббі і т. д) . Одразу після розмови почали
листуватися. На той момент я захворіла, він пропонував забрати і піклуватися. Потім запрошував гуляти, на його тренування. Відмовилась через погане самопочуття. Наступного дня сказав шо вирішить справи, допоможе батькам і до мене. Вечером написав з пропозицією поїхати до нього подивитись фільм з бутилочкою вина. Категорично не погодилась. Після того періодично бачились, розмовляли. Одного дня запитав чого не пишу, ми ж друзі. І я написала. Запитав чи через його прохання, сказала ні. Потім роз'їхались по різних країнах. Він написав, що я його забула. Листування припинилось. Я відновила, бо знайомий потребував послуги, які він якраз може надати. Зустрілись. Заїхав за мною, вирішили ще деякі його справи, закупились продуктами і поїхали до нього. Погодилась, виключно через то, що він був після далекої дороги за кермом і повірила, що втомлений. Прмготував вечерю, розмовляли, дивились фільм. Нічого, крім поцілунків. Відвіз мене додому. Наступного дня запропонував те ж. Відмовила. Запропонувала гуояти. Сказав, що знов втомлений після роботи. Припинили спілкуватись. Не пам'ятаю як, але через деякий час все відновилось. Знову в нього вдома, нічого крім поцілунків. Два вечори. Потім він зник, не писав. Через кілька місяців зявився. Пояснив, що терміново треба було виїхати додому, бо були проблеми. Не хотів мене обтяжувати проблемами і крутити голову хоча сподівався, що я сама поцікавлюсь. Переписувались дуже гарно. Поки він знову не образився. Але і я його обдурила, бо сказала, що виїжджаю тимчасово. Коли він черговий раз написав, коли я приїду - я сказала що на місці. Обурився , що чекає на мене, а я не сказала, що вже є. Хоча, справді, як він приїжджав, то завжди зразу дзвонив до мене. Спілкування припинилось. Згодом під час прямої трансляції в інстаграм, спілкування відновилось. Пізніше написав мені в приватні повідомлення. Так і переписуємось. Але, дивує, що тепер пише що не буде таким, а чіплятиметься. Розумію, що це флірт, але все ж. Можливо це свідчить лише про одну сторону його зацікавленості. Знову каже, що чекає.


психолог онлайн
Ірино, доброго дня!
А чого хочете Ви?

👍 рекоммендовать:

29-12-2018 12:11:38Дополнение от автора
Марина Федорова (Листопадська) (Житомир), доброго дня! Дякую, що звернули Вашу увагу! Він мені симпатичний. І я б хотіла здорових стосунків: систематичне спілкування, підтримка, прогулянки і т. д. Але одного разу він звернув увагу на те, що я його завжди чекаю не дивлячись на такі паузи. І сказав, що якщо треба теж чекатиме. Розумію, що це могли бути просто слова. А також, що в нього інші погляди на стосунки.


психолог онлайн
Добрий ранок! Що Вас хвилює у стосунках з хлопцем?

👍 рекоммендовать:

03-01-2019 16:08:30Дополнение от автора
Татьяна Дмитриевна Рощина (Киев), що в нього зовсім не серйозні наміри, а згадує про мене коли йому скучно.


психолог онлайн
Ви готові на такі стосунки, де Вас згадують, коли сумно?

👍 рекоммендовать:

04-01-2019 10:52:44Дополнение от автора
Татьяна Дмитриевна Рощина (Киев), ні, не хочу таких стосунків. І не можу зрозуміти його наміри.


психолог онлайн
Може це не та людина, з якою можна розраховувати на серйозні стосунки? Ви хочете того, що не може
Дати людина?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
50 оттенков серого
фільм50 оттенков серого теми: секс кохання
Планета Ка-Пэкс
фільмПланета Ка-Пэкс теми: утрата сенс життя шизофрения
Гитара (2008)
фільмГитара (2008) теми: психосоматика желания потребности
qr