У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Потрібно зробити вибір ..

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Потрібно зробити вибір ..
Доброго дня
Я зустрічалась з хлопцем близько 3 років . Він був з іншого міста, приїзджала тільки я до нього, бо у мене не було де жити (проживала в гуртожитку). Він старший на 4 роки. Зустрічалась з 20 до 23 років, потім розійшлись, тому що я приїхала до нього і планувала залишитись уже (ми узгодили це питання), но він сказав, щоб я поїхала до себе на місяці 1-2, тому що приїзджають його батьки і у нього не буде часу на мене, тому що потрібно багато справ вирішити з батьками та квартирою. Я обідилась і поїхала і так ми розійшлись.
Через 3 місяці я почала зустрічатись з іншим і через ще місяць почали жити. Мені здавалось це ідеальні відносити, тому що хлопцеві було без різниці де я з ким я і взагалі що хочеш те і робити і часто десь з друзями тусив. Мені на той період життя подобалось це, но ми уже разом 2 роки і ніхто нічого не хоче робити ( я про одруження і планування сім'ї). Йому це просто не потрібно на даний час ( хоча він старший на 8 років). Каже давай через років 5-6 будемо планувати поповнення в сім'ї. Звичайно, що для мене це пізно і я про це і говорю, но тільки чую у відповідь, " ти знов за своє, набридло". А час то іде.
І тут 3 тижні тому колишній об'явився, ( він писав час від часу, раз в місяць або раз в 2 місяці) а тут прям активно і кожного дня пише і каже переїзджати і одружувати і дітей.. одним словом все те що на даний час мені хочеться.
От питання, я проживаю на даний час в Києві і маю тут роботу достатньо хорошу, колишній у Льовові, теперішній живе зі мною ( но якщо чесно то краще його назвати співмешканець, бо нічого у нас нема крім спільної площі).
Питання як зробити вибір і проаналізувати цю ситуацію.
Вопрос от: ; Возраст: 25


консультация психолога
Здравствуйте.
А как Вы сами хотите и чувствуете?

👍 рекоммендовать:

18-01-2019 19:59:30Дополнение от автора
Хочу бути з колишнім, але він любить погуляти з друзями і випити, но він дуже ніжний, але він раз уже ж мене поприсив піти на деякий час, а де гараниія що такого не буде.


консультация психолога
Да, гарантий нет.
Может стоит тогда забрать свои гарантии и ожидания от других людей и попробовать самой решать, как Вам жить, хотеть и быть счастливой?
То есть не стоит ждать советов от людей, которые Вас не знают, пусть даже они и психологи, а обратиться к себе с вопросами:
Чего я хочу?
Как я хочу?
И как я могу этого достичь?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Біля себе Ви хочете бачити надійного хлопця, на якого можна покластись. В тексті ви ні чого не сказали про почуття до хлопця. Багато роздумів про плани завести дітей. Чи любите Ви його? Чи він просто надійніша кандидатура, у порівнянні з теперішнім?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
«9 1/2 тижнів» (1986)
фільм«9 1/2 тижнів» (1986) теми: сексуальність кохання співзалежність
Полювання / The Hunt (2012)
фільмПолювання / The Hunt (2012) теми: безпорадність изоляция насилие
Грань будущего / Edge of Tomorrow
фільмГрань будущего / Edge of Tomorrow теми: психіка безпорадність отчаяние
qr