У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Кризисна ситуація у стосунках

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Кризисна ситуація у стосунках
Доброго вечора. Мене звати Богдана. мені 21. Зустрічаюся з хлопцем 2,5 роки, через місяць заручини, а літом весілля. Все ніби добре і прекрасно. Але проблема в тому, що на початку відносин ми взнавали один про одного все більше і більше і нам завжди було про, що поговорити. Ровзмови могли тривати годину, а то і дві. Поки живемо окремо і розмова по телефону триває в стилі ^ привіт. що робиш? як ти? передавай привіт усім, чим занята?^ поговорили 10 хв і все. а далі мовчанка. Тему весілля, які нагальні питання обговорили вже. І відчуття ніби не має про що говорити. і він і я це розуміємо. і я намагаюся якось щось запитувати у нього, підтримувати розмову. А коли справа доходить до того, щоб і він проявляв ініціативу, мовчок. Відразу, я не знаю шо спитати, про що говорити.
Скажіть будь ласка як бути у такій ситуації?
Вопрос от: ; Возраст: 21


психолог онлайн
Богдана, здравствуйте! А Вы только по телефону общаетесь? Как проходят Ваши встречи наедине? Тоже сложно найти тему для разговора?

👍 рекоммендовать:

03-03-2019 22:24:38Дополнение от автора
Бачимося і вживу. Зазвичай він приходить до мене додому, або йдемо десь в кафе/ парк.
Коли дома, то зазвичай дивимося фільми, або спілкуємося Усі ( батьки, він та я) навіть наодинці поруч, зараз важко найти тему про що поговорити.
Він говорить: ми вже все один про одного знаємо, про шо нам ще розмовлят.


психолог онлайн
Скажите, а что Вас в этой ситуации волнует? Вы переживаете, что Вашему парню неинтересно с Вами или что Вам неинтересно с ним?

👍 рекоммендовать:

03-03-2019 22:28:24Дополнение от автора
Більш хвилює те, що хлопцеві не цікаво зі мною.


психолог онлайн
А Вы его спрашивали, так ли это? В такой ситуации самое лучшее - не гадать, а поговорить. Вполне возможно, что вы оба просто утомлены предстоящими событиями. Вот задумайтесь сами. Вы тоже непросто найти сейчас тему для разговора. Но Вы же не переживаете, что Вам с ним неинтересно. Возможно и для него это не выглядит ненормально.

👍 рекоммендовать:

03-03-2019 22:39:45Дополнение от автора
Ну а як тоді бути? Що тоді не спілкуватись? Ми і так спілкуємося тоді, коли є що розповісти. А от так як раніше, просто повечорам, цього не має вже.
Я говорили з хлопцем . Він також бачить ці зміни, шо не має тем для розмов.


психолог онлайн
Богдана, что Вас волнует на самом деле? У меня возникает ощущение, что это что-то более глубокое, чем отсутствие тем для разговоров. Вы в чем-то сомневаетесь?

👍 рекоммендовать:

04-03-2019 08:17:13Дополнение от автора
Ні я зовсім не сумніваюся в, своєму партнерові.
Просто я боюсь, що так і надалі буде. І, як це сімейне життя, де не має про що поговорити


психолог онлайн
Как Вы думаете, что произошло, почему пропали темы для разговоров? Может это произошло после каких-то событий?

👍 рекоммендовать:

04-03-2019 16:11:48Дополнение от автора
Навіть і не знаю, чому так сталося. Просто йшов час і все менше і менше було тем для спілкування. Раніше обговорювали навчання, роботу, цікаві події якісь.
А зараз. Ніби нічого нового у нас в житті не відбувається, і не має про що розповісти.
Тому і виникає ось це мовчання


психолог онлайн
цитата:

Ніби нічого нового у нас в житті не відбувається, і не має про що розповісти.

А у Вас ничего не происходит в жизни или нечем поделиться?

👍 рекоммендовать:

04-03-2019 17:27:47Дополнение от автора
Зараз майже весь час на роботі як я так і хлопець. Звичайно ми обговорюємо що нового кожного. Але ну це ж максимум на 15-20 хв


психолог онлайн
Так бывает, со временем интерес общения в паре может немного спадать. Возможно у Вас не хватает общих интересов? Как Вы проводите время вдвоем? Походы в кино, боулинг, выставки, разные мероприятия?

👍 рекоммендовать:

04-03-2019 18:33:41Дополнение от автора
Час разом це похід в кафе, в кіно, або в парк. А от на рахунок спільних інтересів, то тут згідна їх дуже мало у нас. Тобто у кожного свої. І якби коли шось розповідаємо один одного, то довго про це говорити не можемо, бо розуміємо те шо цікаво одному не зовсім цікаво іншому


психолог онлайн
Если Вас это устраивает - значит у Вас в паре это норма. А если нет - стоит поискать что-то общее для Вас двоих. Отношения важно поддерживать, не оставлять все как есть, когда что-то тревожит.

👍 рекоммендовать:

04-03-2019 18:51:03Дополнение от автора
Дякую Вам. Будемо з хлопцем шукати те що нам би двом хотілося б робити. І більше часу проводити разом


психолог онлайн
Искренне желаю Вам удачи!

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Читаю Ваші історії і з'являється відчуття якихось "правильних" стосунків, наче є уявлення які стосунки мають бути, і виникає тривого, що вони розвиваються "не по плану". Ще відчуття якоїсь стриманості чи то скованості, щось про енергію, запал і захоплення яким неможна ділитись зі страху, що йому це не цікаво. Що з Вами відбувається коли виникають ці паузи і мовчання, що відчуваєте? Що буде якщо дозволите їм бути?

Ответ отредактирован автором 05-03-2019 07:51:58


👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Дівчина в потягу
фільмДівчина в потягу теми: залежності отношения газлайтинг
Похороните меня за плинтусом
qr