У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Доброго дня!

Доброго дня,мені 15 років ,вчуся на першому курсі,на початку року все було добре ,я хотіла вчитись ,мені подобалося жити в іншому місті,але коли почався другий семестр я часто вночі почала плакати,мені хочеться повернути минуле де я була нічим не зайнята,і просто раділа життю ,тепер нам дають багато вчити і я просто впадаю у відчай.Але коли приїжджаю додому в мене все добре,я сміюсь і радію ,нерозумію в чому причина?що мені зробити щоб знову я почала хотіти вчитись?
Вопрос от: ; Возраст: 15


психолог онлайн
Добрый вечер, Лана. Вы написали, что в первом семестре все было хорошо. Что изменилось во втором? Вам нравятся специальность, на которой Вы учитесь? О чем плачите по ночам?

👍 рекоммендовать:

13-05-2019 07:00:48Дополнение от автора
Плачу через те що важко і хочеться додому,так мені подобається моя спеціальність,змінилось те що почали давати більше вчити,і ще й екзамен попереду


психолог онлайн
Добрий ранок! Ви стомились і не впевнені у свої сили? Ви раніше сдавали екзамени? Як Ви вчитесь? Як справляєтесь взагалі з навчанням? Подумайте про далекі перспективи - Ви навчаєтесь на спеціальності, яка подобається, будете мати освіту, спеціальність, які допоможуть гідно рухатися далі в житті. А труднощі, які є зараз, зрблять Вас міцніше. Що страшного в тому , що багато задають і екзамен? Чи є у Вас вільний час, як його проводете? Чи є друзі, підтримка?

👍 рекоммендовать:

13-05-2019 07:55:03Дополнение от автора
Напевно так я стомилась,так раніше здавала екзамен ще в школі але всерівно лячно ,вчуся гарно але бувають коливання в залежності від настрою,справляюсь з навчанням ніби добре стараюся щоб був порядок щоб все було написано,якщо треба зробити якусь творчу роботу то немає проблем,але от коли доходить діло до чогось що треба зазубрити то не виходить,а раніше виходило,страшно те що боюся здам на погану оцінку,вільний час є але я ним деколи так захоплююсь що вчитися взагалі не хочеться,зазвичай просто сиджу в телефоні або розмовляю з дівчатами,так є небагато друзів і можна сказати, що тільки одна подруга підтримує


психолог онлайн
Тобто чи є ркальна загроза, що Ви не зможете скласти іспити? Які є реальні труднощі (конструктивне планування часу?) і як Ви можете дати з цим собі раду?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

10-05-2019 родня
Психологічний аналіз творів
Дівчина в потягу
фільмДівчина в потягу теми: залежності отношения газлайтинг
Поміж сірих сутінків
книгаПоміж сірих сутінків теми: вибір смысл жизни травма
Фестиваль Ріфкіна
фільмФестиваль Ріфкіна теми: сенс життя отношения одиночество
qr