У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Переїзд

Зовсім скоро я маю переїхати в іншу країну на навчання.Це було моїм рішенням ніхто мене не примушував.Зараз я почала за це переживати, тому що там на початках я буду абсолютно сама.Також тут є люди, які мені близькі.І можливо саме через переїзд я себе стримую у всіх почуттях, щоб не робити комусь боляче та собі.І думаю люди поруч зі мною стримують себе також. Мені здається ніби я дуже сильно заплуталась у собі
Вопрос от: ; Возраст: 17


психолог онлайн
Добрый день!
Да, переезд занимает много сил и вызывает много тревоги.
цитата:

Мені здається ніби я дуже сильно заплуталась у собі

Почему Вы так думаете, в чем Вы запутались?

👍 рекоммендовать:

09-08-2019 17:36:40Дополнение от автора
Тому що з одного боку я хочу залишитись з людьми, які зараз коло мене. Але з іншого боку я хочу змін. Можливо це тому що я зараз закохана, і я стараюсь це все подавляти в собі бо знаю, що скоро поїду.


психолог онлайн
Вы же не навсегда уезжаете? Сейчас существуют различные средства связи, чтобы быть в контакте с близкими людьми. Вы можете приезжать в гости и приглашать к себе.
Да, для Вас это период горевания за прошлой жизнью и началом новой

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день! Я так розумію, що рішення про переїзд прийняте. Ця ситуація є повною невідомістю, тому Вам страшно. Заради чого Вам потрібно рухатися у напряму страха? Ви хочете там вчитися, які там у Вас перспективи? Мужність - це не відсутність страха, а вміння не піддаватися почуттям, приймати їх і пухатись уперед назустріч своїм цілям. Чому думати, що там буде погано, може невідомість принесе Вам багато чого гарного? Хто Вас може підтримати?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Ангел - А
фільмАнгел - А теми: кохання психотерапія утрата
Оповідь Служниці
книгаОповідь Служниці теми: відносини отношения родители и дети
Чорнобиль (2019)
фільмЧорнобиль (2019) теми: горе горе психика
qr