У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


відраза до чоловіка

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » відраза до чоловіка
коли я узнаю що мій чоловік дивиться порно, займається самозадоволенням, або це межа сидить.в порно чатах в мене велика відраза до нього для мене він стає гидким, і от він завтра їде до батьків і я знаю що вечером він буде знову дивитися і мастурбувати на порно, він ще це не зробив але мене верне від нього. Я з ним про це говорила але це нічого не дає, а на цій неділі застукпла його як він мастурбує. Ми плануємо дитину і був час овуляції, дитину він дуже хоче, но він рішив заняться цим з собою.
Я молодіша за чоловіка на 9 років, виглядаю як на мене нормально, є груди попа. Питала в нього щоб ти ще хотів спробувати, він нічого не придумав, завжди хочу йому в цьому плані догодити, вдягаю гарну білизну. В мене питання що з ним не так, чи зі мною, чому йому потягать свого друга на дівчат які все собі пихають більше подобається чим я. І питання в іншому як мені перестать на це акцентувати увагу, на відносини це мега сильно не впливає і як би я цю тему не піднімала впринципі ніхто і не догадався. Мені не приємно що відео, чи проститутку із інтернета його так заводять, я не можу його оставити одного, як йду кудись постоянно про це думаю, не можу нікуди сама поїхати без нього бо знаю що як тільки я за поріг він буде цим займатися, я дуже хочу не заморочуватися цим всим і просто жити нормально, їздити до батьків без нього, виходити гулять і не відчувати відразу до нього, і що він до мене торкається
Вопрос от: ; Возраст: 24


психолог онлайн
1
Анна Александровна Бадр
Доброго дня.
Ви пишите, чому порно акторки подобаються більше ніж я? Те, що він відчуває дивлячись порно зовсім далеко від вашого розуміння "подобатись". Іноді це просто варіант розваги для чоловіка. Усі віки були наскельні малюнки еротичного характеру. Уявіть, що ви ревнуєте до наскельного малюнку.

І тут питання лише до вас, чому ви ревнуєте чоловіка до "наскельного малюнка"?

👍 рекоммендовать:

23-08-2019 16:28:04Дополнение от автора
Я розумію що це є неправильно, но мене аж трусити починає. Для мене це коли добра сітла людина, мараж себе болотом. Мені б дуже хотілося не сприймати це, його баттко дивиться часто порно, зареєстроварий на всих сайтах і зраджує жінку, жінка в нього чудова, можливо мене такий приклад насторожує.

23-08-2019 16:29:33Дополнение от автора
В порно чатах дівчата делеко не наскельні малюнки, з ними можна спілкуватися, включати веб камери платити гроші щоб вона робила,все що їй скажуть


психолог онлайн
Добрый день!
цитата:

його баттко дивиться часто порно, зареєстроварий на всих сайтах і зраджує жінку, жінка в нього чудова, можливо мене такий приклад насторожує.

В какой-то степени он взял модель поведения своего отца. Ваши переживания вполне понятны. Как часто это у него происходит? Сколько раз Вы с ним занимаетесь сексом? У Вас похожий темперамент или Вашему мужчине нужно больше? Как Вы думаете, может он таким образом снимает тревогу? Вы говорили, что Вам это неприятно?

👍 рекоммендовать:

23-08-2019 17:26:13Дополнение от автора
Занимаемся по разному, мне б хотелось почаще, происходит когда он сам всегда, что неприятно долго и безрезультатно говорила, он просто стал лучше скрывать

23-08-2019 17:27:50Дополнение от автора
Он говорил что будучи девствеником находил картинки девушек и занимался онанизмом,
Может ему когда-то понравилось очень.сильно и это идёт за ним


психолог онлайн
Добрий вечір! Скажіть, а ви мастурбуєте? Як ви взягалі ставитесь до мастурбації, якощо не брати до уваги порно?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Какие причины этому могут быть, мы можем только предполагать. Для того, что бы помочь человеку,то должно быть его желание для этого. Вашего мужа это беспокоит? Он хочет разобраться с этим?

👍 рекоммендовать:

23-08-2019 22:02:40Дополнение от автора
Да иногда, раз у месяц. И то если его нет рядом. Нет муж не видит проблемы

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr