У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як далі довіряти?

12 років разом. Ідеальний шлюб. Дружина ідеальна, але дуже скрита. При сімейному конфлікті перестає говорити і мовчить. Потім ми робим вигляд, що все добре. Мені треба виговоритися, за роки назбиралось в душі багато всього, але вона не йде на діалог. Вона ніколи мене не обманювала, а нещодавно я спіймав іі на брехні, вона, не визнає своєі провини, каже, що я придумав. Але ж я бачив і чув!!! Тепер вона знову мовчить, і завтра буде вдавати ніби все ок. Як бути? Дякую
Вопрос от: ; Возраст: 34


психолог онлайн
Добрий день! Раніше Вас не турували ці питання, чому саме зараз звертаєтесь за допомогою? Ви будуєте нездорові стосунки, що тримаються на маніпулюваннях і звинувачуваннях. Частіше модель, як будувати стосунки, ми беремо з батьківською родини. Які були стосунки між Вами і батьками, у них між собою?

👍 рекоммендовать:

13-12-2019 12:57:58Дополнение от автора
Моі батьки розвелися коли мені було 7 років. Ріс я з мамою. Тепер мені це все накипіло і я не знаю як ій вірити. Як вийти з нею на діалог? Чи вдавати що все ок?


психолог онлайн
Що Ви хочете їй сказати у діалозі?

👍 рекоммендовать:

13-12-2019 15:26:56Дополнение от автора
Порадьте, що сказати, що зробити? Чи вдавати що все добре, і забути?

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Головоломка (2015)
фільмГоловоломка (2015) теми: сепарація семья эмоции
Чорнобиль (2019)
фільмЧорнобиль (2019) теми: горе горе психика
qr