У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


проблема депресивного стану

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » проблема депресивного стану
Проблема в дитини, у віці 13-15 років розлучення батьків, сварки дуже гостро врізались у його память. Пройшло 10 років він все памятає до дрібязок, і має часто депресивний стан, особливо коли випє.... стає агресивним. Говорить що його ніхто не розуміє. Я в розпачі, він ніколи зі мною з цього приводу не говорив, завжди своіми проблемами ділився з батьком, а ось на днях мені відкрився і говорить що йому важко жити з цим... Порадьте кваліфікованого спеціаліста, до кого можна звернутись. На даний час має свою сімю, але проблеми нікуди не зникають...Дякую
Вопрос от: ; Возраст: 48


психолог онлайн
Доброго дня. Головне, щоб хлопець сам хотів звернутися. Якщо він бачить свої проблеми і труднощі - з ними можна працювати і шукати разом з ним причини і можливості. Можлива робота по скайпу чи очно з психологом в Вашому місті.

👍 рекоммендовать:

03-01-2020 16:36:46Дополнение от автора
Він не проти звернутись, але для початку потрібно знайти до кого звертатись. У нашому місті, воно маленьке, фахівців нема, на жаль


психолог онлайн
Добрый вечер. Вы можете подыскать специалиста онлайн, это вполне эффективно. Единственное что, это правда должен делать Ваш сын самостоятельно. Иначе ценности в такой помощи для него не будет.

👍 рекоммендовать:

03-01-2020 16:51:01Дополнение от автора
Дякую за відповідь та пораду


психолог онлайн
Добрий вечір! Чому дитина сама не шукає допомоги? Скільки їй років? Обирайте на сайті спеціаліста, який сподобається і допоможіть собі.

👍 рекоммендовать:

03-01-2020 17:40:19Дополнение от автора
Добрий вечір! Він вже дорослий, йому 25...напевно він про таку допомогу не думав, не знаю що вам відповісти


психолог онлайн
Справа у тому, що не можна допомогти людині, яка не потребує допомоги. Чи він бачить проблему?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Ви можете запропонувати йому, що є такі спеціалісти, які працюють з труднощами інших людей і з якими можна поговорити. Але далі він сам повинен був звичайно, вже сам вирішувати і домовлятися.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий вечір!
На цьому сайті можете запропонувати знайти спеціаліста, в найближчому до Вас місті. Декілька зустрічей можна провести очно, а потім перейти в скайп. На власному досвіді можу сказати, раз в тиждень їздила за 140 км на зустріч зі своїм психотерапевтом деякий час. Можна одразу попрацювати онлайн. Варіанти є, головне його бажання працювати над собою.

👍 рекоммендовать:

04-01-2020 08:55:45Дополнение от автора
Ще раз дякую всім, хто відгукнувся.

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Улюблений керівник
книгаУлюблений керівник теми: життєві цінності отчаяние жизненные ценности
13 ПРИЧИН ЧОМУ
фільм13 ПРИЧИН ЧОМУ теми: підлітки одиночество смерть
qr