У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Терапія

Доброго дня. Мені потрібна ваша допомога у виборі психолога. Я 2 роки жила з психопатом і відповідно отримала деякі психологічні травми. Я хочу детальніше розібратися у всіх моментах. Життя з ним це було справжнє пекло, але коли я просто втекла у мене почався кардинально новий, щасливий період в житті. Але один самоаналіз не до кінця допомагає, тому порадьте психолога якого напрямку мені краще обрати.
Вопрос от: ; Возраст: 24


психолог онлайн
Доброго вечора, Вікторія.
Кожен напрямок має свою специфіку, як і для кожної людини підходить щось своє, індивідуальне.
Думаю, у виборі напрямку і психолога варто покладатись тільки на свій внутрішній відгук і на те, що Вам особисто здається ближчим. Так чи інакше, але всі напрямки об'єднує одна мета - підвищити якість життя людини.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня!
Якщо Ви хочете розібратись в тому, чому Ви потрапили саме в такі стосунки, а також більше в них не попадати, то тоді Вам підійде психоаналітичний напрямок.
З повагою, Галина Резнік!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий вечір!
цитата:

Але один самоаналіз не до кінця допомагає, тому порадьте психолога якого напрямку мені краще обрати.

При виборі психолога/психотерапевта звертайте увагу на власні відчуття, поспілкуйтесь попередньо в телефонному режимі чи онлайн, це допоможе краще відчути людину. Також дізнайтеся за наявність освіти і проходження психотерапії, це важливо. Успіхів Вам у пошуку!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий вечір! Погоджусь з колегою. Який би метод не обрали, важлово щоб спеціаліст вам підходив. Що саме ви хочите отримати від роботи з психологом? Зрештою можете домовитись з будь яким психологом на сайті про 15 хв розмови, познайомитись і зрозуміти для себе, підходить чи ні.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Виктория, добрый вечер!
Не каждый психолог может заниматься психотерапией. У него для этого должно быть дополнительное образование после ВУЗа. Нужно понимать, почему Вы выбрали жить с таким человеком. Много наших проблем имеет свои корни в нашем детстве. Если Вы хотите глубоко проработать причины, то Вам нужен психоаналитически ориентированный психолог или психоаналитик. Можно пробовать по скайпу, если нет возможности работать при живых встречах

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий вечір! Когнітивно-поведінковий метод, схема-терапія, емоційно-фокусована терапія, ЕМДР науково обгрунтовані методи терапії. Психотерапевт, який володіє цими методами працює з емоційою, конітивною, поведінковою і фізіологічною сферами, які тісно між собою пов"язані і обумовлюють одна іншу. По-друге, саме важливе - у Вас повинні бути добрі і довірливі стосунки з психотерапевтом. Подивіться профілі, оберіть того, хто сподобається! Усього найкращого!

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Нелюбов (2017)
фільмНелюбов (2017) теми: нарцисизм отвержение развод
Пекло
фільмПекло теми: ідеалізація изоляция шизоидность
qr