У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Перерва

Доброго вечора, у мене є чоловік з яким я одружилась і живу 5 місяців. У нас часті сварки, він каже що я дуже змінилась ми постійно кричимо один на одного. На даний час ми проживали у мене, але через сварку, він поїхав додому і сказав що більше не повернеться, якщо я хочу я можу поїхати з ним до нього. Я дуже плакала і не хотіла їхати,тоді він сказав щоб ми на місяць поїхали. Я погодилась, поки ми жили в нього вроді було всьо спокійно, але він почав мною сильно маніпулювати, він знав як я негативно ставлюсь до алкоголю і спеціально казав що хоче випити і так багато раз, тому що в мене як ми жили він ні слова не казав, а як тільки ми поїхали до нього він почав себе дуже високомірно поводити. Ми мали перед новим роком їхати назад до мене, але він сказав що я нічого не міняюсь і він нікуди не поїде, тоді я знову почала плакати бо дуже люблю і хочу жити з ним, тоді він сказав що ми побудемо в нього до 20 січня. Але сталась така ситуація, що він закликав своїх друзів до себе в гості, тому що у мене я не позволяла їх кликати, тому що вони не дуже гарна компанія, суть того що він з ними сильно випив, і почав мені запити, казати що я йому надоїла, щоб я їхала додому. Я цілу ніц плакала тому що було дуже обідно таке почути. Я цілу ніч думала, і на ранок зібрала речі і сказала йому що я їду додому. Він сказав що якщо я Зара поїду то він до мене більше ніколи не вернеться, а якщо пожду до тієї дати якої ми мали вертатися до мене, то він зімною поїде. Він даже не вибачився передімною за своє хамство а навпаки казав що то я його своїми сварками спровокувала напитися. Я зібралась і поїхала. Ось тепер сиджу, від нього ні слуху ні духу, дзвонити не хочу. Тому що уже не раз було що він їхав додому а я йому через пару днів дзвонила і вибачалась і просила вернутись казала що так більше не буду, і він зараз цим користується, постійно каже мені щоб я не забувала як я за ним плакала і просила вернутись, щоб я мінялась і поводила себе нормально. Він каже що мене дуже любить, я не знаю що мені робити, чекати? Я боюсь щоб це не призвело до розлучення. Але щоб він мною так маніпулював, також не хочу. тому що він дуже хоче залишитись жити в себе дома, тому і вічно каже що до мене він не повернеться додому. Він користується тим що я іду за ним.
Вопрос от: ; Возраст: 20

Підберіть психолога для пар онлайн або в містах України.


психолог онлайн
Доброї ночі. Чоловік вами маніпулює. Скажіть так було завжди? Як давно ви разом? Про що у вас сварки? Чоловік зловживає алкоголем? Що такого на ваш поляд йому не подобаеться коли ви живете у вас вдома? Що ви йому забороняєте?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий ранок! Після чого ВАші стосунки погіршились? Що гарного у них?

👍 рекоммендовать:

12-01-2020 13:45:44Дополнение от автора
Сварки у нас були а ще гірші почались одразу після весілля. Він каже що у мене, я собі багато чого дозволяю, а у нього вдома мені буде встидно тому що я в чужій хаті. Забороняю йому спілкуватись з друзями бо вони люблять випивати. А дома у себе він з ними зустрічався, тому що там я йому немаю права щось казати. Маніпулювати він почав мною після того як перший раз поїхав додому, тоді я дзвонила йому просила вернутись казала що змінюсь. Ось цей останній час що я жила у нього, я і справді змінилась трішки стала більш смиреннішою спокійнішою, але він цього не замічає,каже що я ніяк не міняюсь, каже що мене ніхто не захоче з моїм противним зарактером. Чоловік не випливає регулярно, але як свято якесь або весілля то він не має міри. Любить дуже пиво пити, не щодня але 2 рази в тиждень може

Виберіть психолога для консультування з приводу романтичних відносин, конфліктів між закоханими

12-01-2020 13:48:51Дополнение от автора
Сварки те що я кричу на нього тому що він мені взагалі не приділяє ні уваги ні любові, і я прошу щоб він мені її давав, він каже що і так багато дає. Він постійно приходить з роботи додому і в телефоні ігри грає, або телевізор дивиться. А на мене уваги не звертає. Я йому обясняю нормально чого мені не хватає, а він ніби не розуміє, і каже що я задурно до нього причіпаюсь.

12-01-2020 13:51:55Дополнение от автора
Він лише бачить себе, що він в усьому правий, постійно каже що я в усьому винна. Я за весь період стосунків від нього чула лиш 2 рази вибач. І все. Він вважає що не має передімною вибачатись бо то я сама винна


психолог онлайн
Які стосунки у його родині між батьками? У нього з батьками?

👍 рекоммендовать:

12-01-2020 14:17:38Дополнение от автора
Батьки у нього прості, тато взагалі не п'є. Мама сама по собі а тато сам по собі, але сварок нема. Чоловік середуща дитина в сім'ї. Стосунки вроді и нормальні в чоловіка з батьками. Не мож сказати що він копіює модель батька.

12-01-2020 14:19:16Дополнение от автора
У них в сім'ї стосунки нейтральні.


психолог онлайн

Ви пишите що одружені 5 місяців. Скільки часу ви зустрічалися? До одруження жили разом? Що цінного є для вас в цих відносинах?

👍 рекоммендовать:

12-01-2020 15:54:18Дополнение от автора
Ми зустрічались1,6 роки. До одруження разом не жили. Я привикла бути з ним, нам разом весело, ми обоє дуже похожі. Всі знають що ми разом. А зараз якщо розійдемось, то я боюсь що більше нікого не найду, мені важко бути самі, до цього ж я постійно була з ним. Боюсь що зараз навіть як найду людину потрібно буде заново все починати влюбляться, а вдруге та людина ще гірша. А мій чоловік поміняється найде собі і буде краще жити. А я потім буду жаліти, що зробила необдумані висновки


психолог онлайн
"Мама сама по собі а тато сам по собі, але сварок нема. Чоловік середуща дитина в сім'ї." У них в сім'ї стосунки нейтральні" . Постає питання, чи була у чоловіка модель безпечної прив"язанності? Стосунки або є, або їх нема,

👍 рекоммендовать:

12-01-2020 22:27:12Дополнение от автора
Я вважаю можливо уваги мало йому давали або любові.

12-01-2020 22:27:35Дополнение от автора
Але я не розумію що мені далі робити


психолог онлайн
Хто хочете робити, який вихід бачите для себе?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Як Ви уявляєе собі, що таке стосунки здорові?

👍 рекоммендовать:

13-01-2020 08:55:23Дополнение от автора
Здорові стосунки. Це коли є повага один до одного,люди живуть з мінімальними конфліктами, і цінують один одного


психолог онлайн
Чи маєте Ви це у своїх стосунках?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Спершу скажи НІ
книгаСпершу скажи НІ теми: вибір самореализация мотивация
Улюблений керівник
книгаУлюблений керівник теми: життєві цінності отчаяние жизненные ценности

Рекомендуємо

7 признаков психологического насилия 7 признаков психологического насилия

Психологическое насилие не заметно сразу. Признаки психологического насилия в отношениях. Партнёр пытается добиться своего любым способом, начиная от оскорблений, заканчивая угрозами, манипуляциями или физическим воздействием на вас.

Как понять мысли и причины поступков других людей Как понять мысли и причины поступков других людей

Иногда нам кажется, что мы настолько хорошо знаем близкого человека, что можем читать его, как открытую книгу. Но люди довольно непредсказуемы, со временем они меняют свои вкусы и убеждения и всегда ...

Тест на контрзависимость Тест на контрзависимость

Тест на контрзависимые привычки, показывающий уровень такого явления как контрзависимость (холодность, бегство от близости)

Зачем нам нужны отношения Зачем нам нужны отношения

Не хочется прятаться за красивым выражением «Я его (ее) просто люблю (а просто ли) и жить без нее (него) не могу». Что значит «не могу»? Он (она) что для тебя: кислородная подушка или подушка безопасности? А может костыль?

Чувства жертвы психологического насилия Чувства жертвы психологического насилия

В обществе есть догмы: «не бьёт, не пьет, не гуляет - значит, жить можно и нужно сохранять семью». Поэтому жертвы психологического насилия не могут получить поддержку от близких и в общем объяснить то, что происходит внутри них самих.

Признаки нездоровых отношений. Психология отношений Признаки нездоровых отношений. Психология отношений

Здоровые ли у вас отношения с партнером? Всего можно выделить 12 критериев, которые помогают разобраться в этом довольно сложном и запутанном вопросе. Если у вас будет 1-3 положительных пункта, стоит задуматься и проработать слабые зоны взаимоотноотн

qr