У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Чоловік чи кохання

Доброго дня!!! Мене звати Саша.
Моя проблема заключається у стосунках, шлюб. Два роки тому зустрілася хлопцем, перед ним був хлопець я розійшлася і ми залишилися друзями, а нові відносини були чудові процвітаючі но не довго ,в якись момент я все глибше пориналась назад до свого друга, назад в прошле минулі відносини після відрядження я повернулася в тот же день розійшлася хлопцям з дурі повернулася до колишнього і через місяць ми зіграли весілля . Було все чудово, чудово тривало два місяці. Потім безсонні ночі, сльози, життя не дарувало тих барв, з чоловіком я досі живу він мене дуже кохає. Но через два місяці брака я прийшла до колишнього і розповіла як мені важко, в нас роман який триває вже більше року, він чекає коли я подам на розлучення. З чоловіком мені хорошо, спокійно, уютно, близості в нас з чоловікам немає по моїй примхі, я не хочу просто його. Но як з людиною мені хорошо, я вечері хочу тільки повертатися до дому і мені всерівно що там не коханий чоловік.
Но і колишнього я не хочу відпустити, мені з ним хорошо, я відчуваю себе щасливою як і була з ним, но довго це тривати не взмозі я повина зробити вибір.
Чоловік знає про нього ,знає куди я зникаю, кому пишу смс і так далі. Він продовжує радувати мене як і було до заміжжя і після. Що такій як мені не вистачає і з чоловіком якби не хочу бути бо немає кохання і піди від нього не можу, чи не хочу. І так сказать коханця я як раніше кохала так і кохаю я з ним щаслива но і до нього повернутися не можу і не можу розійтися.
Вопрос от: ; Возраст: 27


психолог онлайн
Добрий ранок! Колишній Вас кличе до себе? Що Ви знаєте про його життя тепер? Які зараз з ним стосунки?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
1
Людмила Николаевна Пономаренко
Здравствуйте!
Действительно, выбор довольно сложный.
Есть ли у Вас возможность обратиться за личной консультацией к специалисту?
Возможно, рядом с психологом Вы сможете обнаружить, что мешает сделать необходимый выбор.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
в такой ситуации полезно отделиться от обоих мужчин, побыть самой и разобраться в себе чего вы действительно хотите. и это дело не одно дня. пока с собой не разберетесь, выбор будет невозможен.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Почему вы не можете к нему вернуться?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr