У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Как вернуть парня?

Пів року жили і зустрічалися з хлопцем, все було добре, але були часті сварки , із за всяких дрібниць (що мало часу приділяє, і т.д) в основному ініціатором сварок була я. Ми посварилися, я була дуже зла на нього і два дня говорила про те щоб розійтися, він просив щоб не розходить, щоб все добре було, я говорила що не хочу ,( хоча хотіла, просто зла на нього була), говорив що дуже любить. Ми знімаємо квартиру , я сказала щоб він сказав хазяйкі що ми з'їжджаємо і сказала йому що не будемо далі разом жить. Два дні про це йому казала, а він пробував помиритися. На третій день він сказав чи я не передумала, я сказала що ні. І на третій день подзвонив хазяйкі квартири сказав, що з'їжджаємо, прийшов додому сказав що це все, кінець. Я просила, плакала, пробувала все наладить, все пояснить. Він сказав що вже пізно, що він все обдумав, що так буде краще, що йому набридли сварки постійні, що терпіння лопнуло, що більше не хоче бути зі мною, що любить мене , але уже 20% зі 100%.
Я говорила що все зміниться, що не буде сварок, що я змінилася. Він говорить, що баче що я змінилася, але уже пізно і він не хоче.
І ось залишилося тиждень як потрібно роз'їхатися, 1 ніч ночувала у сестри він два рази подзвонив ввечері, я трубку не взяла, на наступний день спитала чому він дзвонив, він сказав що не хотів дзвонить, але просто по привичкі подзвонив, сказав, що спочатку було сумно без мене, але через пару годин стала краще і спокійніше без мене. на наступну ніч знову ночувала у сестри він навіть не дзвонив, не писав. . Що робить, ?я не хочу його втрачати. Що з ним відбувається? Не могло ж так його відвернути від мене за один день? Як його повернути?
Вопрос от: ; Возраст: 20


психолог онлайн
Алёна, добрый день!
Такое ощущение, что Вы наказываете друг друга и боретесь, кто победит, но что в результате Вы получите. Вы хотите сломать своего мужчину, подчинить его? Вам лучше обратиться индивидуально за терапией, чтобы разобраться, почему Вы так реагируете на него. Какие у вас отношения с вашим отцом и мамой?

Ответ отредактирован автором 24-01-2020 12:17:48


👍 рекоммендовать:

24-01-2020 12:25:15Дополнение от автора
Батька немає, він помер 9 років назад . З мамою нормальні вроді)
Хоче все наладить, і помириться з ним, але не знаю як, він говорить що не хоче.


психолог онлайн
Не хочет, потому что Вы сделали ему больно и ему нужно время. Попробуйте поговорить с ним позже. Сочувствую, что у вас нет папы, этот фактор мог повлиять на то, что Вы сейчас требуете внимания постоянно от своего молодого человека

👍 рекоммендовать:

24-01-2020 12:33:11Дополнение от автора
Скільки часу потрібно? Як себе поводить з ним? І надалі жить у сестри ? Чи з ним тиждень жить поки не роз'їхались?
Він говорив що більше не хоче, і більше ніколи не захоче зі мною відносин

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
qr