У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Депресія в сина

Після розлучення з жінкою в сина почалася депресія. На може працювати, їсти , спить погано, плаче часто, думає весь час де вона, що робити, перевіряє чи в мережі , не представляє, за його словами, що з ним буде, якщо побачить її з іншим чоловіком і т.д. років 5 назад вже лікували депресію медикаментозно. Стан сина, під час лікування, був жахливий. Зараз боюся уявити собі, що знову треба пройти через такий стан. Чи можна розмовами вийти з депресії , син каже що сам не справиться. Чи тільки ліки дієві?
Вопрос от: ; Возраст: 50


психолог онлайн
Добрый вечер!
Медикаментозно можно поддержать только какое-то время, но препараты душу не лечат. это может сделать только психотерапевт. Конечно с этим вопросом нужно обращаться индивидуально. Сколько лет Вашему сыну? Каждый ребенок переживает по своему разрыв отношений у родителей и сними нужно об этом говорить. В таких случаях обращаются сразу к психологу, чтобы он помог выйти их этого состояния

Ответ отредактирован автором 16-02-2020 21:01:18


👍 рекоммендовать:

16-02-2020 21:31:28Дополнение от автора
Біда в тому, що син , якому 29 років, в своїх бідах, в тому що відносини не складаються і в в такій важкій реакції на проблеми як депресія обвинувачує мене бо я його в дитинстві ображала, фізично наказувала, коли не витримували нерви. І він правий, я теж вважаю , що це моя помилка в його вихованні, недолюбила. Можна зараз сеансами з психологом щось виправити? Як виправити помилки мами, можливо це взагалі?

16-02-2020 21:32:59Дополнение от автора
Дуже хочеться, щоб він був щасливий в майбутньому.


психолог онлайн
Добрый вечір. Так, роботою із психологом( а точніше, з психотерапевтом) можно впоратися із депресієї. Ви зараз відчуваєте свою провину і то боляче. Однак, звинувачуючи Вас, син, можливо намагається допомогти собі і пояснити те, що не може. Повторюся, йому потрібно попрацювати із психотерапевтом.

Ответ отредактирован автором 16-02-2020 23:36:13


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Вітаю, медекаментозно потрібно лікувати у випадках складної депресії, або якщо йде рецидив. Окрім того йому просто життєво необхідна психотерапія, неодхідно пропрацювати питання реакції на невдачі, ваші з ним стосунки, образи, непорозуміння, відчуття недолюбленості. Треба змінити його бачення ваших з ним стосунків. Окрім того, Вам теж необхідна психотерапія, щоб навчитися спілкуватися з дорослим сином, відпускати його та давати підтримку в дорослій людині.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Мы все люди и все делаем ошибки, не вините себя. Возможно, что в тот момент у Вас не было другого выхода или Вы не выдерживали. Вы дали сыну то,что смогли. Сейчас возможностей для психотерапии больше. Найдите психотерапевта в Вашем городе и обращайтесь за помощью. В Вашем случае, я бы Вам тоже рекомендовала обратиться за помощью, Вы в ней тоже нуждаетесь, потому что много чувства вины.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Эксперимент ( Das Experiment )
фільмЭксперимент ( Das Experiment ) теми: тюрьма авторитет власть
Трясовиння (Топи, 2021)
фільмТрясовиння (Топи, 2021) теми: вибір безсвідоме ідентифікація з агресором
Есть, Молиться, Любить
книгаЕсть, Молиться, Любить теми: розлучення депресія отношения
qr