У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Підскажіть, як мені в даній ситуації бути? Чи варто розпочинати з ним відношення?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Підскажіть, як мені в даній ситуації бути? Чи варто розпочинати з ним відношення?
Доброго дня, мене звати Катя, мені 17 років. Навчаючись на 1 курсі в коледжі я познайомилася з хлопцем, який старше за мене на 2 роки, ми проживаємо в гуртожитку, і кімнати майже поруч, насамперед в нас як для друзів відношення були критичні, він міг зірватися на мене, а я на нього, просто +/-. А попри все це моя подруга була його дівчиною вони зустрічалися. Потім якось сталося, що ми почали нормально говорити не сварилися, він мені розповідав все, так скажімо ми здружилися. Пройшов рік на літніх канікулах, він раз подзвонив більше ми не спілкувалися. На початку 2 курсі нічого такого, він робив вигляд, що мене не знає, я не намагалася вияснювати чого, мені було байдуже. Одного разу ми пили чай він його друг і його дівчина (моя подруга) не знаю що йому сталося він бере мене кусає за руку і вкус получається в формі серця. Знову період ми не спілкуємося, він розтається з дівчиною своєю і ближче до 28 жовтня від вересня, він починає зі мною знову говорити і всі розмови закінчуються поцілунками, ми довгий період від усіх скривалися, але дізнався хтось і весь коледж і гуртожиток взнав про нас він очевидно подумав, що це я розповіла всім і знову почав гніватися на мене і ми перестаємо говорити один до одного. Зимові канікули я скільки сльоз виплакала мені до такої степені було обідно і боляче бо я його кохала, але я з часом старалася все забути це. Повернувшись на навчання ми не розмовляли і якось зустрівшись на коридорі ми почали розмову і вона закінчилася поцілунком, минуло 2 тиждні, протягом цих тижднів ми бачились, але не говорили. Він знову починає до мене приходити в кімнату, бувало пару раз, що й ночувати залишався( але нічого не було між нами, ми навіть на різних ліжках ночували) і тут розпочався карантин, ми всі порозїжалися додому, він не пише, не дзвоне нічого, мене знову охопила та біль я по ночам плачу, мене рідні просто не взнають вдома, і в один день я вирішую остаточно відпустити його назавжди, і ввечері він пише, що їде до мене в гості просто не з того не сього, я з гніву написала, що пізно він згадався, але так хотілося його побачити. На другий день він виклав історію в інстаграмі як він відпочиває я прокоментувала він нічого не відписав, а вже вночі почав кидати відео біля огня і пісні під гітару. Підскажіть будь ласка, що мені робити, як краще поступити? І які в нього почуття до мене, чи взагалі немає нічого? Навіщо все це?
Вопрос от: ; Возраст: 17


психолог онлайн
Катю, доброго вечора, а вам самій як таке відношення? Чому не спробували поговорити з ним з приводу того, що між вами? Не можна залізти в голову іншій людині, тому важко сказати які почуття у нього, але, на перший погляд, з того, що ви описуєте, він грається з вами. Чому б не поговорити з ним? Не з'ясувати чому він так себе поводить.

👍 рекоммендовать:

22-04-2020 20:08:57Дополнение от автора
Дякую, за таку чудову відповідь - пораду, ви кращий психолог 💞 так я не написала, я пробувала поговорити щодо наших з ним відносин, але він тільки відповів, що йому зі мною добре і все. Я просто його не розумію іноді 😔


психолог онлайн
А вам з ним добре? Комфортно підтримувати такі відносини? Комфортно коли хлопець має таке ставлення, як ви описуєте?

👍 рекоммендовать:

22-04-2020 20:25:08Дополнение от автора
З однієї сторони комфортно, а з іншої я частково розумію, що це добром не завершиться. А зараз такий момент як я в тупіку і я крім закоханості нічого не бачу і не чую. Як позбутися цього я не розумію, як завершально забути його і все, і навіть коли буду бачити його чи він буде писати, то просто не звертати уваги?


психолог онлайн
Якщо він вам подобається, ви можете спробувати озвучити йому, що саме вас не влаштовує у відносинах. Проговорити це з ним, подивится на його реакцію та подальші вчинки. Після цього вже приймати рішення.

👍 рекоммендовать:

22-04-2020 20:43:57Дополнение от автора
Дякую, велике, ви мені дуже багато чого порадили, бо я зі своїми думками сама не в силі розібратися 😊


психолог онлайн
Будь ласка, успіхів вам!

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Странники терпения (2020)
Комуна (2016)
фільмКомуна (2016) теми: залежності амбивалентность любви отношения
qr