У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Буду рада допомозі

Розсталася з хлопцем близко години тому. Все через те що пропали почуття до нього. Але ми домовилися залишитися найкращими друзями, адже до відносин ми ними і були. Всі повідомлення з милостями і сердечками, обнімання при зустрічі, пітримку і все таке ми вирішили залиши. Він сильно любить мене і не лише словами. Вся його сім'я мене знає та теж любить. Хоча у відносинах були лише 3 місяці. Він навіть плакав коли почув що я хочу розстатися. Розлуки я не хотіла і з хлопцем мені було дуже добре. Але останній час пропало велике бажання гуляти, почалися безсонні ночі і заплакані ночі з думкою , що я обманюю себе і я його не люблю(і мені здається що це так і є). Я дуже переживаю за нього і не хочу щоб йому було боляче але виправити цього не можу. Були у відносинах хотіла бути друзями. Стали друзями, бажання спіькуватися немає. Але залиши його самого я не можу адже він здатний на все заради мене. Він хоче далі спілкуватичя та бути друзями. Але чи правильно і чи потрібно це? Іноді навіть є думки, як це ми не будемо сидіти і лежати в обнімку і ходити за ручку, і як це що він вже не "моя пусічка" а просто "пусічкс". Просто хочеться знову його полюбити і завжди бути разом. Відчуття вини перед ним не пропаде. І мені з ним було дуже добре поки не пройшла любов. Сиджу вже майже 2 години і плачу. (На попередні мої питання не дивіться то не я їх писала). Дякую.
Вопрос от: ; Возраст: 16


психолог онлайн
Доброї ночі.
Можливо "утро вечера мудренее?". Бо щось не зрозуміло
цитата:

(На попередні мої питання не дивіться то не я їх писала).


👍 рекоммендовать:

07-11-2020 02:04:02Дополнение от автора
Доброго вечора, щодо цитати яку Ви виділили, то вроді Вам
можна подивитися питання, які задавалися раніше з моєї сторінки. І просто зразу написала, що ті питання не мої і нічо спільно з цим не мають)


психолог онлайн
Доброго дня! З Вашого тексту складається враження, що Ви дуже романтична натура, але погано знаєте себе і свої почуття. У Вас доволі складні переживання і Ви у них заплутуєтесь. Дуже корисно у Вашому випадку вести щоденник, записувати свої почуття, думки, враження. Тільки не треба писати дуже багато. Спробуйте також вправу Лоуена "заземлення". Вам треба "заземлити" свої почуття, посилити контакт з реальністю. Тоді почуття стануть простішими, але глибшими і зрозумілішими.

👍 рекоммендовать:

07-11-2020 10:30:29Дополнение от автора
Можливо спробувати все повернути? Почуттів до нього я вроді не маю. Але це найкраща людина, яку я колись зустрічала. І ця людинала дала мені найкращі спогади. Мені було дуже приємно проводити з ним час разом. Я би дуже хотіла що зараз все було, як тоді. Але нажаль почуттям не прикажеш, навіть якщо хочеться)

07-11-2020 11:27:24Дополнение от автора
Відчуваю себе винною в усьому. Він затверджує, що так добре, як зі мною не буде вже нізким. І любити так як мене він не зможе нікого.

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Сквозь снег (2013)
фільмСквозь снег (2013) теми: відносини отношения сепарация
Моя жизнь
фільмМоя жизнь теми: горе умирание горе
qr