У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Відносини

Я зустрічалася з хлопцем, Та коли вирішили жити він разом. Він проводив себе так ніби я до нього і не переїджала. Просто продовжував жити зі своєю мамою! Яка врешті просто вигнала мене. На що він її підтримав. Наші відносини закінчилися. Я все йому побачила, і почали зустрічатися знову., адже він придвав своє житло.! Зараз я вагітна. Він не хоче одружуватися. Наполягає на громадянську шлюбі. Почуваюся знову обманутою, та в депресії.
Вопрос от: ; Возраст: 30


психолог онлайн
1
Валентина Михайловна Жемчужникова
Добрый вечер!
Какой у Вас вопрос?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий вечір. Співчуваю вашому стану. Яке у вас питання?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий ранок!Дуже співчуваю Вам! Ви зараз потребуєте підтримки, хто може Вас підтримати? Як Ви бачите своє подальше життя? Якої допомоги хочете від психологів?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Здравствуйте!
цитата:

Я все йому побачила, і почали зустрічатися знову., адже він придвав своє житло.! Зараз я вагітна. Він не хоче одружуватися. Наполягає на громадянську шлюбі. Почуваюся знову обманутою, та в депресії.

Сочувствую вам, что так складывается ваша жизнь.
Есть ли близкие люди, к которым вы можете обратиться за поддержкой?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня. Співчуваю.
Скажіть будь ласка, а для чого вам хочеться одружитись зараз? Раніше не виникало такого бажання? І незрозуміла ще історія з переїздом. ЯК він себе поводив? За що мама вигнала? Що значить він її підтримав? Чия була ініціатива відновити стосунки?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня! Вірогідно, Ви зараз у ситуації, коли вирішити треба "на вчора", але ж і нагальні труднощі не зникають. Складно, коли все і одразу, коли очікування не справджуються (а непроговорені очікування, на жаль, не справджуються дуже часто, і це болісно). Є у Вас можливість попроцювати з психологом? Видихнути, виговоритися, сформулювати для себе питання на кшталт чого Ви далі хочете і як цього досягнути, і дати собі час подумати щоб знайти відповіді.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
«Всегда говори «Да!»
фільм«Всегда говори «Да!» теми: депресія социальная изоляция отвержение
Август
фільмАвгуст теми: кохання психосоматика семья
qr