У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Завжди порівнюю себе з іншими

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Завжди порівнюю себе з іншими
Незнаю чому але я завжди себе порівнюю з іншими людьми, типу вони кращі за мене, а особливо порівнюю на рахунок одягу ( вдягаються краще, виглядають краще) спитаєте Ви в чому проблема тобі стати кращою для себе, купити той самий одяг чи ще щось? Проблема заключається не в фінансах а в тому що в мене завжди іде порівняння з людьми за що я себе ненавиджу.
Ще одна ситуація: мені абсолютно постійно на все шкода грошей!! ( як би це зараз смішно не звучало но банально шкода тих самих 20 грн на якусь воду чи ше шось) я коли шось купую то після того постійно жалкую, хоч в мене гроші на вітер не ідуть, а тільки на потрібні мені речі!
Як з цим всім боротись я незнаю, підскажіть будь ласка!
Вопрос от: ; Возраст: 20


психолог онлайн
Доброе утро.
Вы сравниваете как, что себе говорите при этом? Какой текст?
Скажите, Вы работаете, зарабатываете? Были ли в жизни Вашей семьи трудные, безденежные времена?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
цитата:

Проблема заключається не в фінансах а в тому що в мене завжди іде порівняння з людьми за що я себе ненавиджу.

Поріняння потрібно задля того, щоби відчувати певні емоціі. У Вашому випадку це ненависть. Що ж такого цінного й магнітичного в цьому? Наче ненависть до себе звичне відчуття, яке крокує разом з Вами з самого дитинства... Яким, воно, до речі, було? Як ставились до Вас батьки? Що чули від на свою адресу?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
доброе утро. все знания про себя, установки и внутренние противоречия не беруться их воздуха. все идет их семьи, именно там мы получает наш опыт. потом его присваиваем. эти диалоги продолжаются внутри нас. хорошо помогают техники по работе с внутренним ребенком, это если вы хотите попробовать самостоятельно решить этоу задачку. Если холите помощи, то это в индивидуальную работу с психотерапевтом.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго ранку! Що відбувалося в Вашому дитинстві? Як батьки ставилися до Вас? Яке у батьків відношення до фінансів? Відповіді на ці запитання, як мінімум допоможуть визначитися, де шукати "коріння" проблеми...

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
50 оттенков серого
фільм50 оттенков серого теми: секс кохання
Мама! (2017)
фільмМама! (2017) теми: кохання психіка отношения
Аутсайдер
книгаАутсайдер теми: порушення ідентичності беспомощность социальная изоляция
qr