У Психолога
Авторизация
Запомнить на месяц
Регистрация Забыли пароль?


Я розійшлася з хлопцем на 7 місяці вагітності

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Разрыв отношений, развод » Я розійшлася з хлопцем на 7 місяці вагітності
Я вагітна на 7 місяці вагітності, батька дитини люблю дуже сильно. Ми запланували дату вінчання, я була проти, щоб він запросив своїх хресних і близьких, бо я не хотіла, щоб ті посторонні дивилися на мене в такому стані, можливо мені може стати погано і я швидко втомлююсь. Його мама займалася тим всім, все хотіла щось вирішити.
Ми з ним домовилися, що він мені дасть гроші і я куплю обручки, так як він не може приїхати в місто. Все було добре, я фото відправила обручок і ми узгодили, яку модель беремо, але ввечері він пише, що мама приїде і купить зі мною, бо чого ті обручки будуть тиждень перед вінчанням лежати в мене? Я розізлилася, що він тільки з мамою погоджується і скрізь мама його суне носа, заблокувала його скрізь і сказала, що все відміняється, бо він постійно про все звітується мамі, ми перед цим обговорювали тему, що деякі питання маємо вирішити без його мами. Я не хочу, щоб вона постійно нас «рятувала» як вона це любить казати.
На другий день мені його мама пише у вайбер смс: шукайте собі іншу весільну маму, бо я вам не угодна. Вона підслухала нашу розмову, коли я сказала, що в нашому краї вдовам не можна купувати обручки і замовляти коровай. Вона звинуватила в тому, що я її звинувачую, що вона вдова, хоча я ніколи такого не думала. Мене розчарувало те, що його мама завжди у все лізе. Я просто попросила в батька моєї дитини, щоб деякі питання були суто між нами і не розказувати про їх мамам. В мене серце не витримує. Я не очікувала, що у його матері така неприязність до мене і після такого я не зможу переступити його дім і мило посміхатися його мамі. В мене душа не на місці. Я просто не витримую морально, тримаюсь заради дитини. Я в шоці просто. Можливо, дасте якусь пораду, бо ця ситуація мене сильно мучить. Ще в п’ятницю до обіду я мала підтримку хоч дистанційно від коханого, а за пів дня все обірвалося. Тепер я сама і мені важко до цього звикнути морально.
Вопрос от: ; Возраст: 30

Подберите семейного психолога онлайн или в городах Украины.


психолог онлайн
Вы же встречались с МЧ, видели какой он. Есть же то, что вас привлекает в нем и почему вы выбрали его в женихи и отцы ребенку. Вспомните это.
А устраивать ругань на 7 месяце беременности перед свадьбой зачем?
Предположу, что сейчас активно гормоны шалят, потому болезненнее и острее все воспринимаете. Сосредоточьтесь на своей беременности, что вы скоро мамой станете и вспомните ради чего вы с МЧ.
А когда уже родите, пройдет какой-то период, то подумайте про психотерапию на эту же тему, если актуально будет.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго вечора!
цитата:

Я не очікувала, що у його матері така неприязність до мене і після такого я не зможу переступити його дім і мило посміхатися його мамі.

Ви після одруження планували жити з чоловіком та його мамою? Чи є можливість жити окремо від його мами, щоб вона не впливала на ваше життя так сильно?
цитата:

На другий день мені його мама пише у вайбер смс: шукайте собі іншу весільну маму, бо я вам не угодна. Вона підслухала нашу розмову, коли я сказала, що в нашому краї вдовам не можна купувати обручки і замовляти коровай.

Я бачу, що для Вас велику роль грає дотримання традицій рідного краю. У мами нареченого, в свою чергу, є свої уявлення про те, яким повинне бути весілля. Ви з нею звісно можете спробувати дійти компромісу, але все ж таки, остаточне рішення, як саме влаштовувати весілля і чи влаштовувати взагалі - за Вами і тільки за Вами. Образливо, що потенційна свекруха втручається у ваше з хлопцем особисте життя, але для відстоювання власних кордонів потрібна послідовність дій та впевненість, що це тільки Ваші кордони.
цитата:

мене душа не на місці. Я просто не витримую морально, тримаюсь заради дитини.

Правильно, тримайтеся. Добре, що Ви звернулися за психологічною підтримкою Бережіть себе і дитину, в першу чергу, піклуйтесь про своє здоров'я, і плануйте справи на день вперед, щоб не перевантажувати психіку. Крок за кроком Ви прийдете не тільки до материнства, а і до інтуїтивно і логічно вірного для Вас рішення, що робити далі зі своїм життям.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
У мене виникла така фантазія, чому так відбувається.
По-перше, корені проблеми можуть сягати у дитинство. Тільки не його дитинство з його "жахливою матір'ю". А в дитинство самої жінки, яка програла конкуренцію за батька. Тепер конкурує за чоловіка з "названою мамою". День за днем доводячи, що вона "найулюбленіша дівчинка".
Часто в дитинстві у дівчаток батько був присутній тільки номінально, у багатьох сім'ях його взагалі не було, тому хотілося б дізнатися про Ваші стосунки з батьком... В нормі приблизно у віці від 3 до 6 років тато має дівчинку дуже-дуже любити, балувати і захоплюватися нею, наче принцесою. Але маму він повинен любити більше, транслюючи доньці: "Ти моя кохана дівчинка, але заміж за мене ти вийти не можеш. У тебе буде свій чоловік, який тебе буде любити так, як я твою маму"(Якщо цікаво, можете звернутися до вчення Фрейда)

Якщо це є, то найчастіше жінці не доводиться боротися з іншими жінками у своєму житті за любов чоловіка. А інакше вона буде брати участь у різного роду трикутниках: вибирати одружених чоловіків або воювати за чоловіка з його матір'ю.

По-друге, це можуть бути банально гормони, адже під час вагітності, як не крути, відбувається перебудова гормонального фону.

В будь-якому випадку, я Вам бажаю прийняти правильне рішення.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня.
Яке рішення для вас особисто було би зараз найкращє у цій ситуації?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наши психологи

Похожие онлайн консультации

Психологический анализ произведений
Загублена (2014)
фільмЗагублена (2014) темы: поведінка нарушение идентичности социопат
Нехай щастить, Лео Ґранде
фільмНехай щастить, Лео Ґранде темы: сексуальність внутрішній конфлікт прийняття себе
Апрельская ведьма

Рекоммендуем

Жизнь после разрыва отношений Жизнь после разрыва отношений

Процесс проживания тяжелого расставания или потери, проходит через определенные этапы, которые закономерно следуют один за другим.

Разрыв с партнером. Что это и с чем его едят? Разрыв с партнером. Что это и с чем его едят?

Проживание разрыва с любимым человеком ВСЕГДА проходит по одному и тому же сценарию. Стадии расставания и как их пережить. Завершение отношений – один из видов потерь.

Развод: между травмой и надеждой Развод: между травмой и надеждой

Расставание – это не только судьба детей, родители которых разводятся. Расставание определяет ход развития каждого человека...

Вас бросил муж? И слава богу! Вас бросил муж? И слава богу!

Ответьте на вопрос: «Для чего мне нужен муж?». Выпишите все ответы в столбик так, чтобы справа осталось место. Как только ответы на этот вопрос закончатся...

Когда нужно отпустить любовь Когда нужно отпустить любовь

Что делать, если любимый/ая ушел/ла? Как отпустить человека, которого любишь из своей жизни? С чего начать, чтобы помочь себе пережить расставание?

qr