У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Дізнався про зраду дівчини

Дізнався про зраду дівчини 4 місяця вона мені брехала, хоче бути далі зі мною, а мене з середини розриває ми з нею 5,4р разом
Питання від: ; Вік: 26

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Доброго вечора.

Що Ви зараз відчуваєте до дівчини? Чи були у Вас з нею якісь конфлікти до її зради? Що плануєте далі робити з цими стосунками?

👍 радити психолога:

02-12-2023 23:39:27Доповнення від автора
Відчуваю байдужість мені важко дивитися на неї, брати в руки речі які вона мені дарувала, конфлікти були на початку війни і через рік , вона хотіла пожити окремо перевірити чи ми дійсно кохаємо один одного перший раз їй перейшло, на другий я сказав що тоді крашє розходимося вона не захотіла цього робити, навіть не знаю що робити далі просто пустота в середині


психолог онлайн
На початку війни і через рік. Як війна вплинула на ваші стосунки? На тлі чого були конфлікти? І що відбулося через рік?
І ще, як Ви дізналися про зраду? Коли не знаєте що робити, між чим і чим сумніваєтесь?

👍 радити психолога:

Виберіть психолога для консультування з приводу переживання невірності в стосунках, зради близьких людей вцілому

03-12-2023 01:15:12Доповнення від автора
Ми багато часу проводимо на роботі ніби було все добре, вона сказала що в неї просто нервовий зрив шо наші стосунки змінилися ми стали холодними один до одного через рік це повторилося,дізнався я сьогодні ми мали їхати в кіно я йшов їй на зустріч на зупинку вона йшла з роботи і підбіг хлопець і сказав що він з нею вже пів року я був просто в шоці я не розумів що відбудеться ми пішли додому з нею і вона мені все розповіла я прочитав з ним переписку як вона йому писала що кохає його що сумує, вона хоче залишитися зі мною у відносинах , а я не розумію що мені робити в середині порожнеча я ж її кохаю і зрада... Не знаю чи бути мені з нею чи розійтися , вона не хоче розходитися бо каже що кохає але я не вірю тепер бо вона це і йому писала


психолог онлайн
1
Ирина Константиновна Зубиашвили
Маєте право не довіряти. Зрада йде поруч із брехнею - і дівчина дуже гарно прикидалася цілих півроку, так, що Ви й нічого не підозрювали.
цитата:

ніби було все добре

Оце "ніби" само про це. Про тотальну брехню (її) і наївність (Вашу).
Має сенс хоча б пожити окремо певний час - щоб розібратися у собі. Та попрацювати з психологом.

👍 радити психолога:


психолог онлайн
цитата:

Не знаю чи бути мені з нею чи розійтися , вона не хоче розходитися бо каже що кохає але я не вірю тепер бо вона це і йому писала

А чого хочете саме Ви?

👍 радити психолога:


психолог онлайн
2
Павел Леонидович Басанский
Владимир Анатольевич Тарасенко
Доброго дня, Олександр.
Є таке поняття, як кредит довіри, і зараз в ваших стосунках його вичерпано.
Варіанти як мінімум два - зробити паузу в відносинах. Психіка це теж орган, орган відчуття життя. І під час "запалення" або стресу, або порушення (як в вашому випадку), завжди корисно дати час на заспокоєння ємоцій. Це полегшить прийняття любого рішення.
Друге - шукати інтенсивні шляхи для пошуку скорішого рішення. Скоріш за все через вашу особисту терапію з психологом. А можливо і через сумісну терапією з партнером.

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Олександре!
цитата:

я не розумію що мені робити в середині порожнеча я ж її кохаю і зрада... Не знаю чи бути мені з нею чи розійтися , вона не хоче розходитися бо каже що кохає але я не вірю тепер бо вона це і йому писала

Співчуваю Вам. Зрада дуже болісна подія. Вона, окрім болю, завдає величезної шкоди Вашій ідентичності - довірі, самооцінці, упевненості в собі і так далі.
Їх важко повернути, але цілком можливо і необхідно.
Спитаєте як?
Відповім - проживаючи усі почуття, не немагаючись з них вистрибнути дочасно.
Паралельно зробити спробу розібратись в реальній ситуації якомога об'єктивніше. Тобто знайти відповіді на такі питання:
Чи може дівчина любити Вас і за Вашою ж спиною мати тривалі інтимні стосунки з іншим?
Чи не використовувала вона Вас?
Про які якості дівчини говорить той факт, що вона не вирішила відкрито і щиро з'ясувати стосунки з Вами, а знаходила втіху на стороні?
Чи можна після цього довіряти її слову?

Радив би на певний час віддалитись, щоби прислухатись до себе, до своїх відчуттів і бажань. За можливості звернутись до психолога.

👍 радити психолога:


психолог онлайн
Добрий вечір. Співчуваю щиро. На яку допомогу очікуєте від психологів сайту?

👍 радити психолога:

Щоб запитати або відповісти, авторизируйтесь або пройдіть реєстрацію!
Автор питання не дозволив його обговорення. Заборона стосується порад від нефахівців. Відкриті для коментарів питання - тут.

Наші психологи

Схожі онлайн консультації

Психологічний аналіз творів
Спершу скажи НІ
книгаСпершу скажи НІ теми: вибір самореализация мотивация
Платформа
фільмПлатформа теми: безпорадність горе безысходность
Улюблений керівник
книгаУлюблений керівник теми: життєві цінності отчаяние жизненные ценности

Рекомендуємо

Психология измены Психология измены

Советы психолога парам, переживающим супружескую измену. Поиск отношений на стороне, по-видимому, один из самых простых и доступных в современной жизни способов самоутвердиться. Поисками приключений люди пытаются реализовать основную потребность..

Предательство: девятый круг ада Предательство: девятый круг ада

Предательство – оборотная сторона преданности. Преднамеренное причинение вреда (морального, материального), доверившемуся тебе человеку ...

Как пережить измену Как пережить измену

Как пережить измену мужа или жены? Как простить измену любимому человеку и прощать ли? Нужно простить или хочу простить измену? Очень часто в этот период теряется доверие к партнеру...

Вас предали? это прекрасно! Вас предали? это прекрасно!

Практически каждый из нас может сказать, что его хоть раз, но предавали… Но так ли уж страшен этот феномен, и что такое вообще предательство? Итак, Вас предали. Поздравляю! Это отличный повод стать лучше! Для этого необходимо сделать три шага.

Муж ушел к другой. Как вернуть? Муж ушел к другой. Как вернуть?

Хотите ли вы именно этого? Давайте проведём мысленный эксперимент. Представьте себе идеальное разрешение нынешней ситуации. Что вы видите в этом идеальном образе будущего – вернувшегося мужа, или что всё стало как было раньше?

Несколько слов о предательстве Несколько слов о предательстве

Каждого из нас хоть раз в жизни предавали, по крайней мере, мы так думаем. Это может быть близкий,  родной человек, может быть просто знакомый, иногда это мы сами или  можно просто себя почувствовать преданным...

qr