У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як бути коли на мене постійно дивиться хлопець а не знайомиться?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Як бути коли на мене постійно дивиться хлопець а не знайомиться?
Доброго вечора шановні психологи! Мені потрібна ваша допомога! На перший погляд незначна, та я не можу нічого зрозуміти. Мені дуже подобається один хлопець. Відчуваю, що я йому теж подобаюсь. Він часто на мене дивиться. Буває він дуже довго дивиться мені в очі.
Взагалі маю можливість бачити його лише на дискотеці. Коли танцюю він часто стає поруч. Буває ми десь з подругою будемо стояти на вулиці розмовляти. І він теж з кимось буде спілкуватися з друзів, так от повернутий він буде всеодно в нашу сторону.
Ми іще не знайомі. У його є брат з яким я знайома і просто вітаюсь. Цікавилась в одного друга за цих братів то він сказав що в одного все нормально з дівчатами, а у того що мені подобається щось не дуже. Він якийсь соромязливий чи що, я не знаю. Мені здається що якби хотів познайомитися вже б досі познайомився. А так... Можливо я погано знаю чоловічу психологію, але всежтаки не розумію тих поглядів...
Вопрос от: ; Возраст: 22


психолог онлайн
Вишенька, а спробуй це питання задати йому. Чому він на тебе дивиться.Ну дивиться, та й дивиться. Можливо ти йому подобаєшся, можливо ти йому когось нагадуєш. Варіантів може бути багато. Якщо він тобі подобається спробуй дати йому про це знати. Іноді чоловікам. як і жінкам важко зробити перший крок.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Здравствуйте, Вишенька

Если вы чувствуете желание познакомиться и поговорить с ним - смелее вперед. Задайте вопросы ему. И будьте внимательны - он просто скромный и смущается знакомитсья с девушками, или его стыдливость выходит за рамки отношений с девушками и проявляется везде в жизни. А смелость вместо него проявляет кто-то другой...

👍 рекоммендовать:

24-03-2012 17:16:17Дополнение от автора
А які існують способи показати чоловікам що вони нам подобаються? Як правила те що ми вважаємо прямими натяками, для чоловіків є ніщо і вони в цьому нічого не бачать.


психолог онлайн
Вишенка...
Думаю, если вы нашли этот портал, значит умеете пользоваться интернетом - осуществлять поиск. Поищите - есть масса книг, статей, рекомендаций, аудиокниг по вашему вопросу.
Навскидку - почитайте Барбару де Анджелис.
Но вопрос ведь не только в том, чтобы вы показали мужчине, что он вам нравится. А чтобы быть такой, чтобы мужчина сам захотел не только показать вам, что вы ему нравитесь, но и завоевать право (в конкуренции с другими мужчинами) за право быть рядом с вами, быть вашим любимым, партнером, мужем.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Можна просто сказати :"ти мені подобаєшся".

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Есть, Молиться, Любить
книгаЕсть, Молиться, Любить теми: розлучення депресія отношения
Пирсинг (2018)
фільмПирсинг (2018) теми: біль садизм мазохизм
qr