У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


дружба чи любов

Доброго дня. Поможіть розібратись, вірніше, чи треба розбратись.
Молодий чоловік, у якого є близький друг (Вона). Вона йому найдорожча крім батьків, Їй може відкриись більше, ніж другу (мужчині), з Нею йому спокійно, хоче щоб Вона була щаслива, дякує Їй за те, що Вона така яка є, щасливий, що Вона є в його житті. Знає, що тількт Вона щиро радіє його досягненням і ніколи не заздрить. Коли намагається будувати романтичні стосунки, в голові весь час Вона, біля них йому не затишно, і нічого не получається. Ті, з якими намагається будувати ці стосцнки відчувають Її. Він не уявляє свого життя без неї, хоче, що Вона була завжди. А коли Вона зізналась, що його любить, і змушена піти, щоб не заважати будувати з іншими, йому стало страшно до нудоти. Пояснити, що то за почуття до неї він не може. Підкажіть, чи є якесь пояснення, що то справді близька дружба. Чи це щось інше? В моїх поняттях - це любов, але напевно кожен відчуває її по-різному. І чи треба помогти йому розібратись, чи варто їй все ж зникнути з його життя? Адже цінуєш, коли втрачаєш.
Вопрос от: ; Возраст: 28


психолог онлайн
А якщо Вона справді піде з Його життя, що станеться з Нею? Ним? Як вони будуть жити далі?

👍 рекоммендовать:

15-10-2013 14:45:21Дополнение от автора
Важко собі уявити, як жити. Дружать вже 10 років. В нього дещо сталось і почав "вмлазити зі свого кокона" (н-д,перший раз в житті сказав батьку, що любить його). Кинути зараз здається неможливим, бо цікаво спостерігати за тим, що робить (н-д, зібрав і подарував дитячому будитку велосипеди) і як він цьому радіє. Це таке шастя це бачити. От тільки сказане, що хотів пробувати будувати стосунки, тій, яка любить так довго, віддано, ніжно, не просить нічого натомість. І спілкуватись з ним далі з думками, що в нього не вдавалось будувати стосунки з іншими... Хоча, коли вона сказала, що треба попрощатись, він сказав, що ще побачим, чи буде він щось будувати з іншими. Я вірю у вічну любов, що вона все стерпить і стане ще міцнішою. Але знаходитись біля того, кого любиш, зі страхом, що може шукає собі пару, та ще й напевно потім дружити з нею… це нестерпно боляче. Але ж тепер він знає, що вона його любить. І тепер він дуже цінує життя і пізнає себе нового. Не знаю…


психолог онлайн
Кажете, що Він відкриває себе нового й радіє цьому. Хотів також спробувати будувати стосунки з кимось іншим, але це ще не означає, що він шукає собі пару.
Хочете, щоб Він почав Вам віддавати або відпустив. Якщо Він цінує життя, у якому є Ви, то Вам не доведеться нічого робити, Ви це відчуєте.


👍 рекоммендовать:

15-10-2013 15:21:08Дополнение от автора
Напевно, я це і хотіла почути від кваліфікованого спеціаліста. Якщо зізнатись собі, то не хочу його втрачати. Він частина мене, одна з найкращих частин мого життя. Якщо так розтрачати дорогих і близьких людей, то як жити? Думала, що краще піти і дати йому можливість зрозуміти, що те що він до мене відчуває, ще любов, а якщо - ні, то щоб її знайшов. А мені легше було б її втратити, не бачучи його. Але я хочу лищитись. побачим, що буде далі. Дякую, Вам, Олена Сергіївна. Здоров"я Вам міцного і щастя.


психолог онлайн
Людина - творець свого щастя. Ви будете щасливими!

👍 рекоммендовать:

15-10-2013 15:52:58Дополнение от автора
Дякую!!

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Пацієнти (In Treatment)
фільмПацієнти (In Treatment) теми: психотерапія вина депрессия
Зеркало для героя
фільмЗеркало для героя теми: війна отцы и дети война
qr