У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Раптова зміна особистості

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Раптова зміна особистості
Доброго дня.
Мені 19 років, раптово зник настрій. Раніше в будь-яких ситуаціях я завжди була на позитиві, якщо навіть і сумувала то це швидко проходило. Зараз у моєму житті все чдово, але настрою немає взагалі, заледве змушую себе хоч щось зробити. Два тижні назад ніби різко зникла моя особистійть. В мене вже близько 5 років головні болі, пояснили болі мені віросом герпесу 6 і 7 типу, один вивели. Так от в чому власне питання. Чи це все в моїй голові? Чи краще звернутись до лікаря?
Вопрос от: ; Возраст: 19


психолог онлайн
У будь-якому випадку слід звернутись до лікаря, щоб знати фізіологічні причини головного болю. А за якими критеріями ви визначаєте що у вас зник настрій? У чому це проявляється?

👍 рекоммендовать:

25-02-2016 14:41:32Дополнение от автора
Зник інтерес абсолютно до всього що раніше любила і не тільки. Хочеться лише сидіти в кімнаті і нікуди не виходити.


психолог онлайн
Як довго це триває? Інколи, особливо весною таке буває, потрібні вітаміни, пити багато рідини. Які думки вам приходять в голову? Про що ви думаєте, коли сидите наодинці? Чи було у вас таке раніше?

👍 рекоммендовать:

25-02-2016 14:53:21Дополнение от автора
Саме такого не було, якщо раніше інтерес і зникав то не на довго і на це були певні причини. Зараз же причин не має, в мене хороша робота, кохана людина. сім'я яка мене підтримує. Але просто настрою просто немає. Близько двох тижнів це триває. Одного дня просто перемкнуло, і я не знаю чому, немає жодних причин.


психолог онлайн
Спробуйте проаналізувати які думки вам приходять в голову? Про що ви думаєте зараз?

👍 рекоммендовать:

25-02-2016 16:19:41Дополнение от автора
Восновному, про те що мені треба щось зробити але я не бачу в цьому сенсу.


психолог онлайн
Що саме ви мали би зробити, але не бачите в цьому сенсу?

👍 рекоммендовать:

25-02-2016 16:29:22Дополнение от автора
Раніше мене дуже цікавила одна тема з психології, яку я хотіла дослідити та написати по ній курсову,різні соц. проекти які мене теж раніше цікавили, раптом до них теж зник інтерес.


психолог онлайн
Я хочу взнати про ваші думки, які приходять вам в голову, що ви думаєте про себе, коли сидите без настрою, чи добре ви спите, чи маєте апетит, але це вже дуже особисті питання, тому просто раджу звернуть до психолога. Ніхто не дасть вам відповіді на ваше питання, адже тут потрібна, в першу чергу, хороша діагностика щоб робити висновки.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
qr