У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як побороти страх спiлкування з людьми?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Як побороти страх спiлкування з людьми?
З самого дитинства була скромною дiвчиною, не особливо комунiкабельна, але й не вiдлюдниця. В дитинствi брала участь в багатьох виступах на публiцi, звичайно переживання були але не такi як зараз!!!!! А зараз я вже доросла дiвчина i перед мною постала проблема в пошуку роботи, для того щоб забезпечити себе, i тут почалось найстрашнiше......у спiлкуванни з новими людьми в мене просто фобия- прискорюэться серцебиття, пiднiмаэться температура i червонiють щоки до неможливостi. Я боюсь щось сказати зайве, та й взагали боюсь говорити в колективi, мени хочеться забитись в куточок, чи пiд ковдру щоб втекти вiд цього стресу.... В мене э освiта, спецiальнiсть , в думках я б хотiла працвати за фахом, багато раз була на спiвбесiдi пересилюючи себе проходила ii та прийшовши на стажування робочий день перетворюэться на катастрофу....вiдчуваю бiль у всьому тiлi в серци в головi, пiсля чого за власним бажанням покидаю дану роботу i в сльозах шукаю щось де менший колектив, чи взагали немаэ людей, загалом це пересiчнa роботи щось на зразок маленького магазинчика де я буду сама в примищеннi ....... Загалом дана проблема мене переслiдуэ нe тiльки в пошуку роботи а й взагали в усьому iншому де потрiбне спiлкування з людьми.....розумiю , що з цим потрiбно щось робити щоб не втрачати себе, щоб реализувати себе......порадьте, як вийти з цього стану)
Вопрос от: ; Возраст: 23


консультация психолога
Добрый вечер, Ирина.
Ирина, Вы пишете о своих телесных (соматических) реакциях. Ваш страх оценки насколько сильный, что совет не будет эффективный. Единственно, что следует сделать - это перестать делать над собой физические и моральные усилия, а лучше выбрать для себя специалиста, с которым Вам будет безопасно проработать Ваши травмы. Здесь я понимаю, что возникают свои препятствия, возможно даже страшно позвонить или написать, но эти маленькие но очень важные шаги могут изменить Вашу жизнь. С уважением, Алина Постил.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день Ірино!
Раз Ваша проблема в спілкуванні зайшла так далеко, то краще Вам звернутись до психолога, щоб він Вам допоміг розібратись в індивідуальних прчинах Вашого страху. Загалом можна сказати, шо Ви боїтесь зробити помилку, бо можливо прагнете зразу зробити все ідеально. Беручи на роботу нового працівника, роботодавець не очікує зразу від нього ідеального виконання його посадових обов,язків. Завжди дається час на стажування і адаптацію. Прийміть себе такою, яка Ви є і все буде добре.
З повагою, Резнік Галина!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Здравствуйте, Ірино! Дуже добре, що Ви самі розумієте, що потрібно працювати над собою. Дуже важливо знайти причину чому спостерігається така поведінка, для цього потрібно її подосліджувати: коли це почало відбуватись, за яких обставин і, звичайно, виділити маркери для себе, тобто чого ви прагнете. ..

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго вечора
Виходячи з того, що Ви описуєте, треба працювати з багатьма речима: соціальними навичками, що не сформувались в повному обсязі, загальною тривожністю, значеннями, яких ви надаєте фізичним симптомам та своїй поведінці у соціально значущих ситуаціях, переконаннями про себе та про оточуючий світ. Важко все це вмістити в одну пораду.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Умница Уилл Хантинг (1997)
фільмУмница Уилл Хантинг (1997) теми: життєві цінності принятие себя психотерапия
Мати (2017)
фільмМати (2017) теми: смерть вибір отвержение
Неуместный человек
фільмНеуместный человек теми: життя чувства система
qr