У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Я не знаю що мені робити в даній ситуації?(

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Я не знаю що мені робити в даній ситуації?(
Я живу з жонатим чоловіком в якого є двоє дітей,він ще не розведений хоча обіцяв мені ще 2 рки тому що розведеться.А в стосунках ми з ним вже більше як 6років.Я вже втомилася чекати його постійно бо як ми йшли жити з ним разом 2 роки тому то він мені поставив умову що як його жінка буде іти на роботу на сутки то він буде із своєю молодшою дочкою я спочатку соглашалася но чим більше проходить часу тим мені не вистарчає сил моральних терпіти таке життя.Він навіть на свята ходить сидить з дітьми а я сама із своїми дітьми.Навіть на новий рік він був з малою бо жінка сказала що теж хоче життя свого і пішла собі справляти новий рік а він був з малою бо вона до нас категорично відмовляється їхати.От прийшов сьогоднішній день і він знов мені каже що якщо вона піде на роботу то новий рік буде справляти з дочкою а зі мною ні.Що він не покине дочки чи не завезе до баби наприклад бо говорить що в нього є провина перед дітьми і він буде завжди її відчувати.Ходить постійно на свята до батьків сам без мене бо вони мене неприймають а йому всеодно.Я хочу з ним покінчити стосунки но мені дуже не просто його відпустити і дуже тяжко на душі,боляче,навіть деколи не хочеться жити.Мені здається що я вже нікому не буду потрібна з двома дітьми і що буду сама.Підкажіть будь-ласка що мені робити бо я сама себе загнала в глухий кут.Він сьогодні має забрати свої речі і вернутися в сімю на зад а я хочу щоб він ішов з мого життя і водночас не можу його відпустити в середині якийсь великий страх я боюся що я непереживу цього як він піде і знов дозволю остатися йому і буду жити знов за його умовами.що мені робити ?????????
Вопрос от: ; Возраст: 27


психолог онлайн
Добрий день Торі!
Розумію Вас, як Вам зараз страшно і боляче. Але продовження таких стосунків - це дорога в змарноване життя! Ви ще молода і ще знайдете чоловіка, який полюбить Вас і Ваших дітей! Він фактично вибирає свою сім,ю і Вам трудно з ними всіма конкурувати. Він мав вже досить часу, щоб визначитись. Звісно, що за такі довгі роки, Ві привикли до нього і спочатку буде боляче! Але з часом, всяка біль забувається і починається нове життя!
Я Вам бажаю особистого щастя!
З повагою, Резнік Галина!

👍 рекоммендовать:

02-01-2018 13:31:25Дополнение от автора
Дуже Вам дякую що відповіли на моє звернення.Він того дня так і пішов хоча і не хотів можна сказати що це я його прогнала бо втомилася від такого життя,ми з ним не розмовляти пару днів він подзвонив до мене перед Новим роком і сказав щоб я дала йому ще один шанс що він обовязково розведеться з жінкою того року і він буде інакше тепер поводитися і постарається щоб в нас було нормальне життя.Сказав що любить мене і зробить все щоб ми були разом.Я погодилася ще дати один шанс нашим стосункам і дуже хочу вірити що все буде добре.Скажіть будь-ласка може не треба було давати шанс йому але він казав що не може з жінкою жити і не хоче нічого з нею налагоджувати стосунки, і з дітьми говорив що хоче розвестися з їхньою мамою хоче щоб вона привела собі чоловіка і жила так само своїм життям.Мені дуже страшно що я йому дала шанс а він його неоправдає і мені прийдеться знов переживати розрив.Але дуже надіюся що він дотримає своє слово.


психолог онлайн
Торі, розумію Ваше любляче серце і Ваші хвилювання! Ви можете дати йому конкретний срок на виконання його обіцянки. А до того часу дозволити собі озирнутися навколо і навіть можливо помітити інших чоловіків навколо себе.

👍 рекоммендовать:

02-01-2018 17:41:16Дополнение от автора
Дуже Вам дякую за все!!!

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Неспокойная вода/DeUsynlige
фільмНеспокойная вода/DeUsynlige теми: вина утрата прощение
Чорнобиль (2019)
фільмЧорнобиль (2019) теми: горе горе психика
Спершу скажи НІ
книгаСпершу скажи НІ теми: вибір самореализация мотивация
qr