У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


потрібна підтримка

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » потрібна підтримка
Доброго дня! Потребую підтримки і поради. Зараз мені 32, а я ще нічого в житті не досягнула в плані кар'єри. В мене є сім'я, діти, скоро закінчується відпустка по догляду за дитиною. В березні цього року пережила викидень, ще досі важко і деколи сльози виступають на очах за втрачене. В грудні маю виходити на державну роботу, яку просто ненавиджу. Ненавиджу її, тому що з самого початку не хотіла тої професії, мене вмовили батьки туди поступати. Батьки працюють в цій сфері, в них була можливість і мене туди влаштувати. На третьому курсі я об'явила, що хочу йти зовсім в іншу сферу, батьки мене не підтримали. А в мене тоді не хватило сміливості все змінити. Потім я думала, що мені сподобається професія, вчилась в університеті, після закінчення пішла працювати, але в мене з самого початку не складалось, а потім через рік пішла в декрет. Зараз після 6 років декрету, я все таки хочу остаточно зав'язати з цим і шукати іншу роботу. Хочу йти на курси (вже визначилась які) і змінювати професію. По натурі я людина, яка не може виконувати монотонну роботу, а моя перша спеціальність вимагає саме монотонності і терпіння. Будь ласка відгукніться, я би дуже хотіла в приват продовжити і більш детально розписати і отримати якусь пораду.
Вопрос от: ; Возраст: 32


психолог онлайн
Я поддерживаю Вас!
Какие рекомендации специалиста Вы хотели бы услышать?..

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Проте Ви досягнули успіху як жінка і мама, не всі мають такі досягнення. Звертайтесь і будемо досліджувати чого Ви висуваєте до себе високі вимоги. Співчуваю, що Ви мали викидень, це втрата для жінки, яка вимагає сил і часу на відновлення.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня, дуже добре Вас розумію, в мене була схожа ситуація одного разу. Бажаю мужності, не бійтеся і йдіть за своїм покликанням. Воно того варте!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день.
Розумію вас. Ви живите не зовсім своїм життям. Більш того, вам потрібно ще й відповідати очікуванням інших на те, що вони від вас хочуть. Це досить складно, особливо, якщо ваше покликання внутрішнє не відповідає вашій професії.
Сім'я і діти - це теж свого роду кар'єра. Щоб сім'я гармонійно функціонувала, потрібно дуже багато прикладати зусиль і досягати певних вершин.
Зверніться до пихолога на терапію.
Бажаю вам знайти ваше покикання і працювати із задоволенням.
з повагою, Анна

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Вы можете предложить автору этого вопроса пообщаться

Отправить запрос на общение могут зарегистрированные пользователи

Чтобы отправить автору этого вопроса предложение пообщаться, Вам нужно быть авторизированным.



Поради відвідувачів

Ще немає коментарів. Ви можете бути першим, хто запропонує автору якусь пораду.

Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Джен Ейр
книгаДжен Ейр теми: відносини отношения любовь
Нелюбов (2017)
фільмНелюбов (2017) теми: нарцисизм отвержение развод
Трещины, (Cracks) 2009.
фільмТрещины, (Cracks) 2009. теми: заздрість нарцисизм гомосексуальность
qr