У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Думки,що недають спокою!

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Думки,що недають спокою!
Добрий день,чи то вечір.Допоможіть будь-ласка мені вирішити одну дуже серйозну проблему.Протягом останіх дуже багатьох років мене мучать різні непотрібні думки.Вони неначе розривають мою голову.Ці думки не несуть ніякого нормального змісту,а лише підривають мою свідомість.Буває що вони годинами мучають мою свідомість і в наслідок цього у мене починає дуже сильно боліти голова,таке відчуття неначе вона зараз розірветься.Буває,що через ці думки я попросту не можу заснути,а ранком коли просипаюся то голова просто розривається...Багато кого мучать і не дають жити різні життєві проблеми.Тому люди над цим часто задумуються принаймі є над чим.А мої думки зовсім не несуть ніякої моральної цінності чи змісту.Зараз я попробую їх пояснити...1.Наприклад я прийшов,щоб подивитись в дзеркало,і я подивився в джеркало,але коли я на нього дивився я думав всіляку дурість.Після чого я пішов в іншу кімнату,але згадав,що під час того як я дивився в джеркало то я думав шось погане,а це недопустимо...Тому я мушу повертатися назад і дивитися ще раз в те дзеркало до поки я не подумаю щось хороше...Аж тоді я можу спокійно йти.Бо якщо я цього недотримаюся,то мене будуть потім мучити ці думки чому я невернувся і неподивився на те дзеркало...2.Або ще зайшовши в хату я почав мити руки,під час того як я мив руки я думав якусь дурість як все,і тут я виключив воду,і тут я згадав,що під час того як я виключав воду я думав шось таке,що як все чомусь неподобалось моїй свідмості і я мушу йти перемивати руки до того часу поки під час іх миття я не подумаю шось нормальне.Якщо я цього відповідно не зроблю,то почнеться штурм моєї голлови...3.А ще в житті бувають люди яких я неможу терпіти,і коли наприклад під час святкування того чи іншого свята я згадаю її імя тої людини.То свято для мене автоматично стає ужасом.В мою голову приходять думки,шось на куну цього...Навіщо я згадав її імя тої людини...І ці думки неперестають мучити мою голову...4.Або наприклад я під час виконання різної важливої для мене роботи,я згадав,що доторкнувся до придмете,до якого вже торкалася та людина,яку я неможу терпіти.І я мушу бігти перемивати руки,щоб змити ту погану енергетику і тих мікроб що були передані цьому придмету від людини,яку я неможу терпіти...Це я всього декілька такий тупих приклада навів у мене ще багато таких.Так це просто дуже тупо я із цим згоден.Но нажаль я ніяк неможу позбутися цих поганих думок,що мені робити?Я просто перфекціоніст і люба дурниця що мені неподобається починає мучити мою голову...
Вопрос от: ; Возраст: 18


психолог онлайн
Доброго дня!
Така поведінка називається компульсивною.
Але для того, щоб зрузуміти ступінь компульсивності, потрібно звернутися до психіатра.
Можливо, прийняти ліки, щоб рівень компульсивності знизився.
Якщо ж ліки не знадобляться, звернутися до психолога.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрый .
Поддерживаю коллегу!
Обратитесь к психиатру и он подскажет Вам верное направление.
Удачи!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Самостоятельно справиться с навязчивостью оооочень сложно. Вам нужна помощь специалиста. Если опасаетесь обращения к психиатра, то попробуйте для начала поработать с психотерапевтов.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий вечір! Ви описуєте симптоми обсесивно-компульсивного розладу. Самостійно це не зникне. Когнітивно-поведінкова терапія успішно допомагає подолати проблему.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Аутсайдер
книгаАутсайдер теми: порушення ідентичності беспомощность социальная изоляция
Головоломка (2015)
фільмГоловоломка (2015) теми: сепарація семья эмоции
Зеркало для героя
фільмЗеркало для героя теми: війна отцы и дети война
qr