У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Если шанс, что мужа, который пьет изменит появление ребенка?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Химические зависимости » Если шанс, что мужа, который пьет изменит появление ребенка?
Беременна на последних месяцах. На грани развода с мужем, он еще парнишка. Гуляет и пьет. Никакие методы не помагают. Боюсь очень, отчаялась. Разьехались на время - есть хоть шанс, что одумаеться до рождения ребенка или лучше уж мать-одиночка?
Вопрос от: ; Возраст: 26

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Добрий вечір! Якщо реалістично дивитись на ситуацію то скоріш за все тенденції залишаться. Але все ж щоб зрозуміти краще вашу ситуацію, вам доведеться розповісти більше! Опишіть характер чоловіка! Яким був яким став! Які ваші відносини були дотого! Чому на вашу думку він так поводиться?

👍 рекоммендовать:

20-01-2019 21:32:25Дополнение от автора
Характер запальний, звик так зганяти злість, проводити час з друзями і просто коли "все дістало". Один вечір в компанії "друзів" може дійти до запою. На тверезу турботливий і любить будувати спільні плани нашого майбутнього. Тиждень-два і все повторюється. Пробували багато методів лікування. Здається ситуація десь глибше. Страшно, що народження дитини нічого не змінить і маля буде рости в такій сім*ї, де батько перетворюється в хроніка. ШОК! Дякую

20-01-2019 21:34:56Дополнение от автора
Всі роки стосунків як американські гірки через випивку. Здається що п*є через щось таке, що колись давно глибоко його ранило. Можливо з дитинства тягнеться комплекс якийсь - мало уваги від батьків

Виберіть психолога для консультування з приводу зловживання психоактивними речовинами (алкоголь, наркотики)


психолог онлайн
Як ви і кажете що ситуація сидить глибше. Якщо він хоче змінитись то доведеться добряче попрацювати.
Вам як майбутній мамі: такий стрес впливає на плід тепер, знайдій опору у рідних щоб розуміти що вам в цей час точно допоможуть.
Стосовно майбутнього, поки ви приймаєте і вірите що він кине пити, він не кине. Бо немає мотивації до змін оскільки все поколу, прийняли - стрес- гапився- конфлікт - розкаяння - прийняли і ТД. Почитайте про Трикутник Карпмана. Жертва агресор рятівник.

👍 рекоммендовать:

20-01-2019 22:00:44Дополнение от автора
Дякую! Тобто, спершу потрібно змінити себе? А як бути з його бажаннями? Бувають такі випадки, коли людина кидає просто так?


психолог онлайн
Ви самі говорите про те що людина ненадійна і кидає просто так, то чого можна чекати від нього в майбутньому. Зміни це сама складна річ яка важко піддається впливу, тому говорити про зміни як щось само собою не варто. Людина формує свій характер поступово роками і очікувати щось протилежне в такому випадку важко. Як то кажуть довіри треба заслужити.

👍 рекоммендовать:

20-01-2019 22:22:10Дополнение от автора
Треба просто перестати очікувати від нього змін і все?

20-01-2019 22:23:00Дополнение от автора
Дійсно заплуталась. Хочеться повноцінну сім*ю, а вихід видно лише один. Залишити людину в спокої з своєю проблемою сам на сам


психолог онлайн
Зрозумійте одне. Як бути вибір за вами особисто. Я як психолог консультую показуючи як виглядає чи може виглядати картина в майбутньому. Враховуючи ваш стан навіть не питаю чи маєте можливість попрацювати з терапевтом чи консультантом оскільки на це треба ресурс. Розумію що ситуація тривожна і переключитися повністю на підготовку до народження важко, але необхідно. Тому практично подбайте зараз про себе та дитину.

👍 рекоммендовать:

20-01-2019 22:48:15Дополнение от автора
Дякую Вам!


психолог онлайн
Ви завжди зможете звернутись по психологічну допомогу щоб підсумували досвід та переосмислити своє життя щоб прожити його добре. Пам'ятайте що те що відбувається з вами як тривога так і страхи відчує ваша дитина. Тому дбайте про своє психологічне самопочуття.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Співчуваю. Про що Ваш страх? І як і чим можете себе підтримати? Чи є у Вашому оточенні люди на яких можна покластись, і отримати підтримку, допомогу? Ваша увага зараз наче більше орієнтована на чоловіка, і було б добре, щоб Ви не забували про себе і більше часу приділяли турботі про себе. Чим Ви можете себе потішити, що приносить Вам задоволення?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Здравствуйте! Скорее всего, рождение ребенка только усложнит ситуацию. Не стоит на это надеяться, имеет смысл уже сейчас подумать о своем физическом и психическом благополучии. Ведь жизнь с зависимым человеком - это постоянный стресс.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Люди меняются только в соответствии со своим желанием сделать это и готовностью.
Никакие внешние события, в том числе и рождение ребёнка, не в силах изменить человека.
Только его осознание и добрая воля. Всё.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

03-01-2019 Муж врет
07-11-2018 Брак
Психологічний аналіз творів
Маленький принц
фільмМаленький принц теми: мати і дочка батьки та діти отношения
13 ПРИЧИН ЧОМУ
фільм13 ПРИЧИН ЧОМУ теми: підлітки одиночество смерть

Рекомендуємо

ДДА і емоційна самотність ДДА і емоційна самотність

Дорослі діти алкозалежних (ДДА) - люди, які росли і виховувались в сімʼях де хтось один з батьків страждав на алкоголізм. ДДА виділені у окрему групу, адже підходу до психотерапії теж потребують особливого.

Під одним дахом з алкоголіком Під одним дахом з алкоголіком

В цій статті я хочу поговорити не про алкоголізм чи алкоголіків, а про тих, хто живе із залежними людьми, про дружин, дітей, батьків алкоголіків та наркоманів. Співзалежні люди проживають схожі почуття/емоції, подібні ситуації, що і залежні.

Экзистенциальная боль треугольника Карпмана Экзистенциальная боль треугольника Карпмана

Как ни парадоксально, основной задачей психолога будет отсутствие желания изменить судьбу клиента. Основные пункты выхода из треугольника. 98% населения мира фактически являются созависимыми.

Опять напился... Опять напился...

Почему муж пьет, виновата ли я? Замкнутый круг, из которого многие женщины не видят выхода. Алкоголизм не существует без пособника – созависимого.

18 ошибок родителей наркоманов и алкоголиков. 18 ошибок родителей наркоманов и алкоголиков.

Данная статья будет полезна не только родителям, но и другим близким наркоманов и алкоголиков – женам, мужьям, братьям, сестрам, детям и друзьям.

qr