У Психолога
Авторизация
Запомнить на месяц
Регистрация Забыли пароль?


Если шанс, что мужа, который пьет изменит появление ребенка?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Химические зависимости » Если шанс, что мужа, который пьет изменит появление ребенка?
Беременна на последних месяцах. На грани развода с мужем, он еще парнишка. Гуляет и пьет. Никакие методы не помагают. Боюсь очень, отчаялась. Разьехались на время - есть хоть шанс, что одумаеться до рождения ребенка или лучше уж мать-одиночка?
Вопрос от: ; Возраст: 26

Найдите психолога в Украине: психолог Киев, психолог Харков, психолог Одесса, психолог Днепр и другие регионы Украины или онлайн.


психолог онлайн
Добрий вечір! Якщо реалістично дивитись на ситуацію то скоріш за все тенденції залишаться. Але все ж щоб зрозуміти краще вашу ситуацію, вам доведеться розповісти більше! Опишіть характер чоловіка! Яким був яким став! Які ваші відносини були дотого! Чому на вашу думку він так поводиться?

👍 рекоммендовать:

20-01-2019 21:32:25Дополнение от автора
Характер запальний, звик так зганяти злість, проводити час з друзями і просто коли "все дістало". Один вечір в компанії "друзів" може дійти до запою. На тверезу турботливий і любить будувати спільні плани нашого майбутнього. Тиждень-два і все повторюється. Пробували багато методів лікування. Здається ситуація десь глибше. Страшно, що народження дитини нічого не змінить і маля буде рости в такій сім*ї, де батько перетворюється в хроніка. ШОК! Дякую

20-01-2019 21:34:56Дополнение от автора
Всі роки стосунків як американські гірки через випивку. Здається що п*є через щось таке, що колись давно глибоко його ранило. Можливо з дитинства тягнеться комплекс якийсь - мало уваги від батьків


психолог онлайн
Як ви і кажете що ситуація сидить глибше. Якщо він хоче змінитись то доведеться добряче попрацювати.
Вам як майбутній мамі: такий стрес впливає на плід тепер, знайдій опору у рідних щоб розуміти що вам в цей час точно допоможуть.
Стосовно майбутнього, поки ви приймаєте і вірите що він кине пити, він не кине. Бо немає мотивації до змін оскільки все поколу, прийняли - стрес- гапився- конфлікт - розкаяння - прийняли і ТД. Почитайте про Трикутник Карпмана. Жертва агресор рятівник.

👍 рекоммендовать:

20-01-2019 22:00:44Дополнение от автора
Дякую! Тобто, спершу потрібно змінити себе? А як бути з його бажаннями? Бувають такі випадки, коли людина кидає просто так?


психолог онлайн
Ви самі говорите про те що людина ненадійна і кидає просто так, то чого можна чекати від нього в майбутньому. Зміни це сама складна річ яка важко піддається впливу, тому говорити про зміни як щось само собою не варто. Людина формує свій характер поступово роками і очікувати щось протилежне в такому випадку важко. Як то кажуть довіри треба заслужити.

👍 рекоммендовать:

20-01-2019 22:22:10Дополнение от автора
Треба просто перестати очікувати від нього змін і все?

20-01-2019 22:23:00Дополнение от автора
Дійсно заплуталась. Хочеться повноцінну сім*ю, а вихід видно лише один. Залишити людину в спокої з своєю проблемою сам на сам


психолог онлайн
Зрозумійте одне. Як бути вибір за вами особисто. Я як психолог консультую показуючи як виглядає чи може виглядати картина в майбутньому. Враховуючи ваш стан навіть не питаю чи маєте можливість попрацювати з терапевтом чи консультантом оскільки на це треба ресурс. Розумію що ситуація тривожна і переключитися повністю на підготовку до народження важко, але необхідно. Тому практично подбайте зараз про себе та дитину.

👍 рекоммендовать:

20-01-2019 22:48:15Дополнение от автора
Дякую Вам!


психолог онлайн
Ви завжди зможете звернутись по психологічну допомогу щоб підсумували досвід та переосмислити своє життя щоб прожити його добре. Пам'ятайте що те що відбувається з вами як тривога так і страхи відчує ваша дитина. Тому дбайте про своє психологічне самопочуття.

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Співчуваю. Про що Ваш страх? І як і чим можете себе підтримати? Чи є у Вашому оточенні люди на яких можна покластись, і отримати підтримку, допомогу? Ваша увага зараз наче більше орієнтована на чоловіка, і було б добре, щоб Ви не забували про себе і більше часу приділяли турботі про себе. Чим Ви можете себе потішити, що приносить Вам задоволення?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Здравствуйте! Скорее всего, рождение ребенка только усложнит ситуацию. Не стоит на это надеяться, имеет смысл уже сейчас подумать о своем физическом и психическом благополучии. Ведь жизнь с зависимым человеком - это постоянный стресс.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Люди меняются только в соответствии со своим желанием сделать это и готовностью.
Никакие внешние события, в том числе и рождение ребёнка, не в силах изменить человека.
Только его осознание и добрая воля. Всё.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наши психологи

Похожие онлайн консультации

03-01-2019 Муж врет
07-11-2018 Брак
Психологический анализ произведений
Великий Ґетсбі
книгаВеликий Ґетсбі темы: відносини смысл жизни самореализация
Звезда родилась / A Star Is Born (2018)
фільмЗвезда родилась / A Star Is Born (2018) темы: зависимость співзалежність отношения
Тарас Бульба
книгаТарас Бульба темы: семья відносини родители и дети

Рекоммендуем

ДДА і емоційна самотність ДДА і емоційна самотність

Дорослі діти алкозалежних (ДДА) - люди, які росли і виховувались в сімʼях де хтось один з батьків страждав на алкоголізм. ДДА виділені у окрему групу, адже підходу до психотерапії теж потребують особливого.

Під одним дахом з алкоголіком Під одним дахом з алкоголіком

В цій статті я хочу поговорити не про алкоголізм чи алкоголіків, а про тих, хто живе із залежними людьми, про дружин, дітей, батьків алкоголіків та наркоманів. Співзалежні люди проживають схожі почуття/емоції, подібні ситуації, що і залежні.

Экзистенциальная боль треугольника Карпмана Экзистенциальная боль треугольника Карпмана

Как ни парадоксально, основной задачей психолога будет отсутствие желания изменить судьбу клиента. Основные пункты выхода из треугольника. 98% населения мира фактически являются созависимыми.

Опять напился... Опять напился...

Почему муж пьет, виновата ли я? Замкнутый круг, из которого многие женщины не видят выхода. Алкоголизм не существует без пособника – созависимого.

18 ошибок родителей наркоманов и алкоголиков. 18 ошибок родителей наркоманов и алкоголиков.

Данная статья будет полезна не только родителям, но и другим близким наркоманов и алкоголиков – женам, мужьям, братьям, сестрам, детям и друзьям.

qr