У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Як жити далі

Я просто не маю сенсу жити . В мене таке відчуття що я просто існую.
Постійно не складається у відносинах їх майже взагалі немає. Робота набридла, навчання теж навіть щось нове цікаве мені стало байдужим. Я не знаю з чого почати змінювати своє життя.
Вроді би все і норм але для мене все не так. Чогось не вистачає. А зрозуміти чого не можу. А ще занадто багато різних пічальних думок.
Вопрос от: ; Возраст: 19


психолог онлайн
Здравствуйте, Оля.

Обычно такое состояние не возникает без причины. Может было что-то определенное, с чем вы можете связать появление такого состояния?

По описанию ваше состояние похоже на субдепрессию и может быть следствием хронического подавления собственных чувств, эмоций, запрещения думать что-либо. А также быть следствием личностного кризиса, когда внутренние мотивы и цели не получает поддержки извне. Что происходит или происходило с вашей эмоциональной сферой до того, как вы потеряли смысл? Поделитесь, о чем ваши печальные мысли?

С уважением, Ольга Грицкевич.










👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Оля, добрий ранок! Що трапилось перед тим, як Ви почали так себе почувати?

👍 рекоммендовать:

28-02-2019 22:47:10Дополнение от автора
Можливо мої припущення невірні. Але мені здається все пішло ще з літа. Тоді була тяжка ситуація в родині.аде все стало добре все налагодилося. Потім якось ми розійшлися з коханою людиною. Це було тяжко пережити але все пройшло. Я йому бажаю тільки всього найкращого. В мене просто пустота всередині мене нічого не радує. Мені здається що в н буденно, що толку нівчому нема. Друзі говорять цінуй те що маєш , а я по суті не ціную. Мені байдуже і як би дивно не звучало напевно впершу чергу на себе саму. Мені стає страшно. Бо треба жити далі а бажання щось робити, щось досягати немає.

28-02-2019 22:48:36Дополнение от автора
Мене і навчання дістало і робота. Просто знаєте ходжу аби ходити. День минув Тай добре. Раніше було багато планів а зараз пустота. Мені страшно за це все


психолог онлайн
Добрий ранок! Чи є у Вас можливість попрацювати з психологом?

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Оля, а що сталось із планами, які були раніше? З бажаннями, інтересами, чим раніше захоплювались? Чи є у Вашому оточенні люди, з якими Вам добре, з якими можете ділитись переживаннями і брати підтримку? Чи розглядаєте варіант звернення до психотерапевта?

👍 рекоммендовать:

01-03-2019 19:52:13Дополнение от автора
В мене були думки звернутися до психолога але щось зупиняє. Боюсь що не зрозуміє осудить. Є багато людей які самі кращі але усього їм я не можу розказати.

01-03-2019 19:53:01Дополнение от автора
Та нічого не сталося просто бажання пропало щось досягати.


психолог онлайн
Коли людина чимось хвора, щось у неї болить, чи розумно буде терпіти біль? Можливо звернутись за допомогою буде більш здоровим способом?

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
цитата:

Боюсь що не зрозуміє осудить.

Хочу підтримати Вас в тому, щоб Ви ризикнули перевірити. Насправді психолог не має осуджувати). Погляньте на коментарі отут під Вашою історією, наче ніхто не осуджувати, чи як Вам здається? Я помічаю більше інтерес і турботу про Вас..

👍 рекоммендовать:

02-03-2019 10:23:11Дополнение от автора
Дякую вам велике, ви хороші всі. Але в мене така якість є я боюсь нав'язуватися людям.


психолог онлайн
Вам треба дбати про свої потреби, і це не є нав»язування себе людям! Це є абсолютно здорово! Людина, яка поважає себе та інших, турбується про себе!!!

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Такса
фільмТакса теми: відносини любовь психоанализ
qr