У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Пошук роботи і впевненість у власних силах

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Пошук роботи і впевненість у власних силах
Доброго дня, панове психологи! Дуже потрібна хоча б якась порада. Зараз я вирішила змінити місце роботи, та, на жаль, після написання резюме справа далі не йде. Чомусь я дуже не впевнена в своїх силах, думаю, що кращого не знайду і не варто жити ілюзіями, а сидіти на тому місці, що є, та й навкруги є набагато кращі спеціалістм за мене. Проте на цій роботі, я не відчуваю, що можу реалізувати себе як професіонал, підвищення теж не світить (я з'ясовувала). Як мені повірити у власні сили? Як об'єктивно оцінити свій потенціал? Бо на поточному місці роботи немає жодних перспектив, а для мене вони важливі.
Вопрос от: ; Возраст: 29

нравится: 1 из 1


психолог онлайн
Добрий день! Звідки ця невпевненність, коли з"явилась? Чи підтримували Вас батьки у дитинстві? Напишіть собі - і + дороги уперед,до нової роботи, а потім теж саме, щодо того, об нічого не змінювати. Порівняйте результати. Хто Вас може підтримати?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
София, добрый день!
цитата:

Зараз я вирішила змінити місце роботи, та, на жаль, після написання резюме справа далі не йде. Чомусь я дуже не впевнена в своїх силах, думаю, що кращого не знайду і не варто жити ілюзіями,

Для того, чтобы это понять нужно начать действовать,а Вы пока еще не попробовали свои силы. Уверенность приходит с опытом. Все люди начинают с того, что пробуют. Разошлите резюме, сходите на собеседование. Конечно, не с первого раза может повести, но Вы реально сможете оценить свои силы

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Вітаю Софіє!
Є така вправа для 8-сфер свого життя. Дуже багато показує і направляє. Часто одним ми перекриваємо інше і тут завдання дізнатись про що це. Далі можливо профорієнтацію зробити для точного попадання. Ці вправи я проводжу. Успіхів вам!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня, Софіє! Скажіть, а що тримає Вас на старому місті роботи? Подумайте, що це може бути. І скажіть, а що буде, коли ви відправити резюме, відвідуєте співбесіду, а може одразу знайде нову роботу? Це допоможе Вам зрозуміти щось у собі і може допомогти почати діяти.

👍 рекоммендовать:

10-12-2019 09:48:00Дополнение от автора
Доброго дня, Тетяно! Чесно зізнаюся, проблеми з впевненістю у своїх силах у мене доволі давно. Здається, це почалося тоді, коли мені вдалося вступити до вузу про який я мріяла. І тоді кожну невдачу я доволі болісно сприймала і чомусь починала думати, що ні на що не здатна. Щодо батьків: мама підтримувала і підтримує; тато - ні (він давно не живе з нами). А в роботі на даний момент мене задовольняє лише заробітна плата, а все інше вже неабияк дратує. Іноді думаю, що, можливо, я не вмію цінувати те що маю. Проте відчуваю, що на цьому місці я закисла...

10-12-2019 09:49:19Дополнение от автора
Доброго дня, Ольго! Важко з Вами не погодитися, та іноді найтяжчим є саме перший крок...

10-12-2019 09:50:14Дополнение от автора
Дякую за пропозицію, Богдано!

10-12-2019 09:55:51Дополнение от автора
Доброго дня, Юліє! Це прозвучить банально (І можливо, по-дурному), але я боюся втратити стабільність. Як не як, а тут я маю заробітну плату, звикла до колективу... Та з часом я зрозуміла, що хочу себе реалізувати, а тут це неможливо. І саме в цей момент з'являється такий черв'ячок, який мене гальмує: що пошук шляхіа реалізації амбіцій може ні до чого не призвести...


психолог онлайн
Да, всегда существует риск, но через это все проходят. Вы можете быть на старой работе, а постепенно искать себе более подходящие варианты. Вы можете взять отпуск на старой работе и попробовать в качестве испытательного срока на новой работе.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня, Софіє! Коли Ви відправити резюме і сходити на співбесіду, це ще не означає що Ви одразу перестанете працювати на Вашому теперішньму місті роботи. Мені так здається, що коли Ви хочете відправити резюме, Ви вже уявляете, що звільнилися і втратили роботу. Це Ваша уява вже малює Вам того, що ще немає. І про стабільність. Мені здається, що ви ще прирівнюєте стабільність до безпеки. Тут стабільно і безпечно. Чи може таке бути?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
qr