У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Не знаю як поводитись, знайома з хлопцем близько місяця

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Не знаю як поводитись, знайома з хлопцем близько місяця
На додатку для знайоств я познайомилась з хлопцем. Йому 23. Перша наша зустріч пройшла добре. Він видався мені цікавим і сподобався найбільше зі всіх людей, з якими я вже була на побаченнях. На першій зустрічі я зразу ж прояснила, що не шукаю людей на одну ніч, і що знайомства такого типу мене не цікавлять. Його думка на рахунок того була така ж як і моя. І взагалі думки багато в чому співпадали.
Після зустрічі я очікувала того, що він напише до мене. Але того не сталося. Він написав на наступних вихідних з пропозицією зустрітись знову. Я погодилась і на цій зустрічі відбувся наш перший поцілунок. Після цього ми бачились ще разів з два, і зазвичай наші зустрічі відбуваються в неділю. А протягом тижня він іноді пише до мене.
Сьогодні у нас знову відбулась зустріч. Але пройшла вона не так як зазвичай.
Всі наші зустрічі проходять приблизно так : ми ніколи не цілуємось при вітанні. Тоді прогуляємось парком, а після сідаємо в якесь кафе, і тоді він починає проявляти до мене всі ці знаки уваги, ми сидимо за руку і близько один до одного, ця атмосфера зберігається до кінця вечора, поки я не їду додому.
Цього разу, ми просто прогулювались парком, а після я сказала, що маю їхати додому. Ми попрощаслись і я його обійняла. Це було трохи дивно, бо за весь час не було жодного фізичного контакту, крім тих обіймів на прощання. Я сама не знаю в якому ми статусі зараз перебуваємо. Але в ті моменти, коли ми тільки починаємо гуляти я відчуваю якусь віддаленість до нього. Це не зникає доти, доки він не поцілує мене, а потім то минає. І ось після цієї зустрічі я почуваюсь якось не так.
Мені здається, що питати його про те, що між нами зараз не треба, оскільки логічно, що ми взнаємо один одного. Хоча і для мене сам факт поцілунку має вже значення. Що робити далі?
Вопрос от: ; Возраст: 18


психолог онлайн
Кристина, добрый вечер!
А что Вы хотите делать? Что Вам хочется? Почему не можете поговорить с молодым человеком, что важно для Вас и для него в отношениях?

Ответ отредактирован автором 02-02-2020 21:45:03


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Кристина, доброго времени суток!
Или я правильно поняла, что основное ваше общение происходит при встречах на выходных. А всю неделю вы не общаетесь, разве только пару раз он напишет?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Кристина, а что хотели бы делать дальше? Как в вашем представлении должны развиваться отношения? Вы проявляете инициативу по отношению к МЧ или ждете ее только от него?

👍 рекоммендовать:


консультация психолога
Доброго вечора! Спробуйте поговорити з хлопцем при нагоді, важливо ділитися почуттями і думками, що хвилюють.

👍 рекоммендовать:

03-02-2020 08:30:52Дополнение от автора
Ми рідко спілкуємось протягом тижня. І я правда проявляю мало ініціативи до нього. При зустрічах я також проявляю її мало. Просто не можу зрозуміти, чому ця остання зустріч пройшла не так як зазвичай


психолог онлайн
Вам стоит откровенно поговорить об этом с молодым человеком и прояснить отношения

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Кристина, как сами хотите чтобы отношения развивались? Если на энергии молодого человека, то будет по его правилам. Если не будете проявлять своей инициативы, сами писать, что-то предлагать то есть большая вероятность что все будет не так как хочется.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
А молодой человек, среди недели проявляет инициативу? Он интересуется Вами, Вашей жизнью, что с Вами происходит, Вашим настроением и Вашими мыслями среди недели? Что Вас объединяет?

👍 рекоммендовать:

03-02-2020 13:01:27Дополнение от автора
Він пише до мене серед тижня і цікавиться. Я напишу до нього сьогодні сама і скажу, що на мою думку ця зустріч була дивною, а тоді спитаю що для нього означає наше спілкування взагалі


психолог онлайн
Хорошее решение!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Не бойтесь прояснять и говорить со своим партнером. Это поможет Вам избежать много ошибок в будущем

👍 рекоммендовать:

03-02-2020 19:15:45Дополнение от автора
Дякую за поради!


консультация психолога
Добрый вечер! Получилось поговорить с парнем?

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Загублена (2014)
фільмЗагублена (2014) теми: поведінка нарушение идентичности социопат
Джен Ейр
книгаДжен Ейр теми: відносини отношения любовь
qr