У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Яка професія, як пережити переїзд і перестати пити алкоголь?

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » Яка професія, як пережити переїзд і перестати пити алкоголь?
Я переїхала в іншу країну щоб бути з чоловіком, мені тут не подобається і робота на якій я працюю теж, я незнаю ким я хочу бути, не можу знайти свою роботу і не знаю чим хочу займатися... І я замітила що я напиваюсь до безпамяті, з алкоголем теж є проблеми, зараз приходять думки що не хочу жити, але мене зупиняє думка що не хочу залишити дитину саму.шукаю психолога онлайн, який працює з цими проблемами одночасно, поможіть будь ласка?
Вопрос от: ; Возраст: 30


психолог онлайн
Здравствуйте!
Как давно у вас проблемы с алкоголем? Как часто вы выпиваете?

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня. Я працюю онлайн, запрошую до співпраці. Думаю, що у вас проблеми з алкоголем - як симптом. А причиною є ваші проблеми з переїздом, роботою та іншими речами. Пропоную розібратися з життєвими проблемами в першу чергу, знайти ресурс для адаптації, можливо і проблеми з алкоголем пройдуть.

Ответ отредактирован автором 21-03-2020 12:11:16


👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день! Це слушна думка звернутися до психолога. Так дійсно буде легше і швидше розплутати свої проблеми. Вибирайте на сайті і пишіть!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Доброго дня!
Я Вас дуже розумію, сама була в подібній ситуації! Переїзд піднімає купу проблем, з якими важко буває справитись, а алкоголь може бути, як допоміжний засіб, що забутись і справитись зі стресом. Але він не вирішить Ваших проблем. В кожній країні є свої можливості для адаптації, ле людина під напливом негативних емоцій, не завжди може їх побачити.
Буду рада Вам допомогти!
З повагою, Резнік Галина!

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Добрий день. Співчуваю Вам. Здається, що переїзд запустив у Вас те, з чим Ви наразі не можете впоратися. Я готовий допомогти Вам у цьому, працюю онлайн.

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
qr