У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


Депресія.. Страх... ПА.... Втома...

Добрий день.Прошу у Вас поради у наступному:... Як мені бути, що можете порадити, які ваші думки з цього приводу... У мене зараз такий стан, що я боюсь... Боюсь наприклад лягти спати, а зараз я з дітьми сама вдома чоловік військовий і знаходиться у тривалому відрядженні, боюсь спати, бо в мене страх, що я можу не проснутись , а діти малі і як будуть вони, що це буде... Іт. Д в голові ціле кіно.... ( Я зараз знаходжусь у декретній відпустці, я настільки виснажена грудним годуванням, недоспаними ночами і всією іншою роботою.... незнаю чи правильно це з моєї сторони писати так, звісно я щаслива і за все Богу вдячна, але я дійсно зараз не маю сил.... Допомагають і моя мама приходить і свекруха, вони бавлять дітей, а я виконую в цей час всю хатню роботу, яку не можу з дітьми зробити, попрати, прибрати, зготувати...., але ніхто не може сидіти весь час з нами і тільки но я залишаюсь в хаті знову сама з дітьми мені страшно, мені починає паморочитись в голові, ком в грудях, і т. Д..... Заснути нереально страшно.... Щоб десь газ не почало пропускати то ще щось....... То важко морально.. Схожа ситуація була у мене 6 років тому, коли першій дитині був приблизно рік, була у спеціаліста діагноз був легка післяродова депресія,тоді я приймала антидепресанти іт. Д з часом ставало все легше і легше, і пройшло. Зараз другій дитині вже майже рік і я бачу це знову повторюється...... Як бути.... Ліки не зможу приймати сильні, бо годую дитину грудьми.... Як взяти себе в руки і дати собі з цим раду..... Виснажує це все дуже...... Вчора ночувала мама у нас і я спала добре і все було добре, сьогодні ми самі діточки сплять, а я от сиджу і пишу вам і не впевнена, що зможу заснути..... Не хочеться когось обтяжувати, бо я вже не дитина, а у мене діти...... Але якось так виходить..... Що і я не можу зараз без сторонньої допомоги.... Виню себе за це...... Чи може це все бути ознаками панічних атак??? Страх залишитись самому вдома, страх засинати+ соматичні прояви. Мені зараз дуже важко знаходитись в людних місцях, відчуваю страшенний дискомфорт.... Мені комфортніше зараз сидіти в хаті, але ж з дітьми потрібно гуляти на вулиці, а я просто не можу , от незнаю чому не можу і не хочу туди виходити. Хіба, що ввечері можу сама вийти в магазин коли менше людей..... Вже немає сил.... Це все так виснажує.... Дякую за відповіді.
Вопрос от: ; Возраст: 27

Знайдіть психолога в Україні: психолог Київ, психолог Дніпро, психолог Одеса, психолог Харків, психолог Львів та інші регіони України або онлайн.


психолог онлайн
Доброе утро, Мария!
Вы говорите, что это началось ещё 6 лет назад, когда Вы родили первого ребёнка. Вы тогда принимали антидепрессанты, но не обращались за терапией. Когда женщина ухаживает за ребёнком её психика регресирует, чтобы лучше настроиться на потребности ребёнка. Возможно, что Вы сё можете переживать какие-то свои детские страхи. В Вашем случае лучше обратиться индивидуально, когда будет такая возможность. Попросите своих близких о помощи, чтобы мама была рядом с Вами и свекровь по возможности.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
Можливо це панічні атаки, але потрібно уточнити, діагностувати. Чого Ви боїтесь, що може статись в людних місцях. Що може статись коли ви сама вдома?

👍 рекоммендовать:

07-11-2020 10:58:58Дополнение от автора
Що я можу втратити свідомість і як будуть діти, це коли вдома. Коли в людних місцях , що можу втратити свідомість, відчуваю незадоволення собою, здається, що всі на мене дивляться, стаю розгублена і від того відчуваю страшенний дискомфорт, який супроводжується соматичними проявами.

Виберіть психолога для консультування з приводу тривожності, панічних атак, ірраціональних страхів


психолог онлайн
Так, це схоже на панічні атаки. У мене в молодості теж були ПА, тому і стала психологом, дуже Вам співчуваю, добре Вас розумію. Ви втрачали свідомість , як часто, в яких ситуаціях?
Коли на Вас дивляться люди, як Ви вважаєте що вони думають про Вас?

Ответ отредактирован автором 07-11-2020 12:16:29


👍 рекоммендовать:

07-11-2020 12:18:14Дополнение от автора
Щоб дійсно втратити свідомість це було десь 2рази в останні 5-6 років.
Часто таке коли їду у маршрутці сама без когось з рідних/знайомих.... Але тільки як я відчуваю, що мені робиться погано то виходжу з маршрутки на найближчій зупинці і стає протягом декількох хв. легше


психолог онлайн
Напишіть в особисті вишлю вам тести по діагностиці ПА

👍 рекоммендовать:

07-11-2020 12:24:53Дополнение от автора
Думаю, що люди думають щось недобре про мене.... Негарно виглядаю, що якась не така... І т д.

07-11-2020 12:25:55Дополнение от автора
Я проходила в інтернеті онлайн, результат 90% , що дійсно ПА....

07-11-2020 12:27:20Дополнение от автора
Поділилась про це з мамою, каже само пройде діти малі втомлена, так буває... В неї теж так було... Хіба з це може само пройти?


психолог онлайн
У всіх по різному, ПА може й сама, а соціальна фобія, то краще звернутись до психолога. Це залежить від того скільки ви можете терпіти. З психологом це в рази швидше. Можете поїхати відпочити, знайти собі помічницю, то тривога і перевтома знизиться

👍 рекоммендовать:

07-11-2020 12:33:13Дополнение от автора
Дякую вам!!!


психолог онлайн
По протоколам когнітивної поведінкової терапії, ПА пропрацьовуються від 7 до 12 консультацій,

👍 рекоммендовать:

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!

Поради відвідувачів

Ще немає коментарів. Ви можете бути першим, хто запропонує автору якусь пораду.

Щоб прокоментувати, авторизируйтеся або зареєструйтеся!

Наші психологи

Похожие онлайн консультации

Психологічний аналіз творів
Эксперимент ( Das Experiment )
фільмЭксперимент ( Das Experiment ) теми: тюрьма авторитет власть
Прибытие
фільмПрибытие теми: горе утрата смысл жизни
Камера
книгаКамера теми: вибір смерть жизненные ценности

Рекомендуємо

Что такое тревога. Как с ней справляться Что такое тревога. Как с ней справляться

Страх и тревога, в чем различия. Некоторые виды тревоги. Что делать, если тревога не проходит?

Страх. Польза и вред Страх. Польза и вред

Страх - это эмоция, которая обычно возникает, когда вы чувствуете угрозу своему личному благополучию. Следовательно, для человека как биологического существа возникновение страха не только целесообразно, но и полезно. Это обычная эмоция,

Панические атаки: симптомы и методы самопомощи Панические атаки: симптомы и методы самопомощи

Панические атаки – частое явление. Паника – это наша способность выживать. Модели «защитного» поведения при ПА. Как справиться с паническим расстройством?

Как преодолеть фобию и страх Как преодолеть фобию и страх

Почему и как возникает фобия и страх? Основные этапы самостоятельного преодоления фобии и сильного страха. Преодоление страхов и фобий может улучшить качество нашей жизни. Что стимулирует фобию и страхи?

Як зменшити рівень тривоги і напруження в складний час Як зменшити рівень тривоги і напруження в складний час

На даний час наша країна перебуває в дуже тяжкій ситуації, у стані війні. Всім нам знайомі почуття: страх, безсилля, гнів... Я пропоную техніки, які допоможуть знизити рівень тривоги та напруження і полегшити стан

Коли виникають та в чому причини панічних атак? Коли виникають та в чому причини панічних атак?

Коли виникають ПА? У період змін у вашому житті. Зростання панічних атак можна спостерігати і під час соціальних змін: війни, фінансової кризи, епідемії. У чому причини панічних атак?

qr