У Психолога
Авторизація
Запам'ятати на місяць
Реєстрація Забули пароль?


хочу вірти шо це галюцинації :(

У Психолога » Вопрос психологу онлайн (бесплатно) » хочу вірти шо це галюцинації :(
Вже напротязі більше року я зациклений на одному дуже неприємній ,безпідставній і шкідливій ситуації,яка е негативно впливає на якість мого життя і стосунків з оточуючими.
Суть цієї проблеми полягає в несправидливій і необєктивній оцінці очточуючими моєї статевої орієнтації.
У мене завжди була і є гарна зовнєшність і оточуючі приоцінці моєї зовнішності характеризували мене на межі «дуже гарний хлопец,або гей» бували випадки коли вони схиляли свій вибір на другий варіант. Я до цього ставився більш-менш адекватно і спокійно.Люди у своїй більшості живусть стереотипами(нажаль)тому нічго я б змітити в їхніх судженнях не міг.просто давав їм можливість висловити свою тупу думку. А от останніх півтора роки шось дивне робиться з оточуючим по відношенню до мене-раніше такого не було. Тепер коли я йду по вулиці,захожу в транспорт,проходжу мимо компаній хтось зі сторонніх обовязково мусить назвати мене гей,пидар і шось у тому роді.Таке враження шо це їхній обовязок-мене так обізвати.практично нема такого дня шоб я в свою адресу не почув цієї образи.І неважливо чи це перехожий який проходить мимо мене,чи людина яка сидить в транспорті чи хто небуть інший обовязково мусять з ухмилкою на лиці дивлячись на мене сказати «пидар»-я вже до цього взивик.А от шо дивно до жовтня минулого року я не замічав шоб люди настільки агресивно відзивались про мою зовнєшність. І ше один нюанс, іменно після жовтня менулого року мене почали вважати більшість людей за гея і в ВУЗі і а на роботі,працюю я в гіпермаркеті і там більшість переконана шоя гей,там теж чую образи коли я проходжу мимо прдавців або вони біля мене( я це все ігнорую). Через це все.. Я не дуже і хочу виходити на вулицю,деколи йду повулиці я на Голгофу… Як шо проівняти своє відчуття,то це можна прирівнояти до чочовіка якого без його волі нанесли макіяж який не змивається місяцями і від мусить в такому вигляді ходити по вулиці стикаючись з нерозімінням і насмішками оточуючих.Проиблизно так почуваю я себе. Нараз я чув в свою сотрону висловлювання»з тебе була б гарна дівчина,підарське лице,я сумніваюсь шо нормальний пацан може мати таку зовнєшність і багато чого іншого…
Вопрос от: ; Возраст: 23

12-04-2010 12:54:12Дополнение от автора
То му живучи в нашому тупому супільстві яке думає шо геї це ті які обовязково мають гарні риси лиця,я постійно стикаюсь з насмішками у свою сторону а як наслідок не бажання бути серед людей,виходити на вулицю і взгалі неможу повноцінно взаємодіяти з людбми,бо більшість не дуже добре ставляться до геїв ,до цих рядів зарахували мене. Одним словом абсурдна ситуація в моєму житті.
Блін,це як якась пістава,даже на віриться шо це відбувається зімною.У мене є дівчина я 100% гетеросексуал,живу повноцінним статевим життям.
Я вирішив до вас написати тдля того шоб ви висловили влану думку про ту ситуацію,мене дуже сильно турбує шо я повтійно чую від перехожих образи в свою сторону,мені говорять їх в лице,абсолюного відкрито. Вже деколи виникає думка про якісь галюцинації,бо здається неможливими така агресія і озлобленість людей до мене,яка проявляється у відкритих образах в громатських місях:транспорт,вулиця,робота,перехожі,даже від сусідів я чув таке… Чи можливо що такі судження оточуючих є тільки проявом го страху бути так оціненим і насправді я чую тільки то шо сам собі придумав,вірніше чекаю почути від людей????? Галюцинації якісь?


психолог онлайн
Добрий день, Ігор.
А як оточуючі реагують на Вашу зовнішність коли Ви зі своєю дівчиною?
Ви пов"язуєте нестерпну увагу до Вас оточуючих з певного періоду свого життя: жовтень минулого року. Було б корисно подосліджувати те, що Вас турбує з психологом очно. Тому, що виникає багато питань і відчувається Ваша емоційна напруга.
З повагою.

👍 рекоммендовать:


психолог онлайн
для того,чтобы проснить ситуацию хочу задать вопрос:Игорь, какое ваше личное отношение к геям?

👍 рекоммендовать:

12-04-2010 22:11:22Дополнение от автора
Абсольтно нейтральне,це їхні справи і їхнє життя.Хоч наскільки я знаю людина сама свідомо не оберає орієнтацію . Тому ставлюсь до них з розумінням.Тимбільше я на власній "шкурі" взнав як то є коли суспілство вважає тебе геєм.

Чтобы спросить или ответить, авторизируйтесь или пройдите регистрацию!
Автор вопроса не разрешил его обсуждение. Запрет касается советов от неспециалистов. Открытые для комментирования вопросы - тут.

Наші психологи

Психологічний аналіз творів
Спершу скажи НІ
книгаСпершу скажи НІ теми: вибір самореализация мотивация
Гра в бісер
книгаГра в бісер теми: сенс життя ценностные ориентиры выбор
qr